![]() |
33 MS i 30 ED na Dragach
Ja, 33 MS z 35 mlvl i 30 ED z 35 mlvl chcielibysmy sie wybrac na dragi, uzywajac HMM, DS/leader
Mysle, ze najlepsze bylyby dragi na edron(1 lvl nizej lub nad powierzchnią). Czy lepiej byloby przywolac kazdy po 1 ds, czy po 1 ds i 1 lider czy 2 ds 2 lider czy 4 ds czy 4 lidery? nie mamy blokera Czy stojac zaraz nad/pod schodami blokujemy resp dragow, ktore sa nizej/wyzej? Czy lepiej wybic sobie z glowy gragi? prosze o odpowiedzi p.s. szukalem... i nie znalazlem odpowiednich odpowiedzi;) |
Dragi
Jak juz tak bardzo wam sie chce dragów,to na takich lvlach najlepsze będzie d lair na ank,tylko uwaga gdzie sie wchodzi :) na edron i venore może być za ciężko dla was.Tak ogólnie to jednak radzę poexpić na czyms innym,np wezcie blokera i na hydry
|
Mozecie isc, kazdy po 1 DSie i 1 Liderze. Najlepiej resp w dragon lair w ank, ten najbardziej na poludnie:)
|
Mysle, ze forma expienia 2 magiczne postacie + obie summon jest stratą czasu. Dragon daje 700 expa. 700:4 daje 175 expa na glowe (1/4 expa na ciebie, kumpla, twoje summony, summony kumpla). Juz lepiej isc na guardy...
Niech kazdy z was idzie sam. Postaw 2 DSy i exp sam. Niech kumpel zrobi tak samo. Wiecej kasy zarobisz, wiecej expa dostaniesz. Poelcam takze przeczytac to: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=12795 |
wiec zdecydowalem, ze pojde sam ;p
isc na edron, venore, ank? czy moze lepiej na STONE TOMB, gdzie na 1h wyciagam ~13k expa i ~1k gp? |
Najlepiej idz samemu z 2 dsami.Ten spawn na edron jest szybki.Polecam.
__________________________________________________ _________________ JEbac gremliny ^^^^^^^^^^^^^ |
człowieku wes sobie idz an tomby sakly za tp postaw 2 ds i jezdzisz ja palem tam w 1 h 35/40 k expa wyciaglem z ds na na ok 48 lv a druidem w ciagu 1 h z 2 ds wyciagalem ok 25-30 k expa i sie kasa zawsze zwrucila
|
Guardy,ewentualnie hydry z dobrym blokerem jeśli chcecie szybko expić,ale troche w manasy trzeba zainwestować
|
Cytuj:
|
Dragi
Witam. Według mnie dragi to strata czasu. Lepiej poexpic w tombie penisula lub ancient poziom 2. lub ewentualnie iść na hydry. Lub możesz iść do tomba shadow z kolegą i przywolać po ds {poziom 2 ofcourse)
Dragi dla magów są opłacalne od 40lv+ 50mlv+ ;( |
Cytuj:
czy kasa sie zwroci? |
hmm?? na Osobę bedzie tak 10k/h+ jeśli będziecie z ds
bez deesów 15k+/h a jeśli bedzie dobry resp i będziecie szybko go czyścić to ponad 25k+/h Uwaga na fe i fire Debile a do l00ta jak bedziecie zbierać viking helmety i sprzedać w kazz i bedziecie jeszcze sprzedawać mace w ank To się zwróci a jeśli wypadnie vamp/guardian/ancient shield to NA + idzie. :D btw : pierwszy vamp shield tam wypadł Jeśli jesteście odwazni to na 3 poziom solo z 2 ds lub razem 2 ds :P uwaga na bonebeasty |
eee to ja wole chodzic na stone tomb
wyciagam tam okolo 15-18k expa/h i okolo 1-2k gp/h czasem posiedze tez chwile na dragach w ank ;p |
Słyszałem że na Edron sa 2 dragi na powiezni,jak to prawda to weście se po jednym,lurujscie je od siebie i zabijcie po jednym bo drag na 6 ty,kumpel,4s'y=bardzoo małoooooo exp
chyba ze chcecie tylko loot'ować:p |
A ja słyszałem że na pohu jest dużo dragów tylko nieidzcie tam sami bez blokera duże ryzyko ja na 80 lvlu sam tam nie chodze tylko z kumplem :)Bo dużo stworów niebezpiecznych,
A oto muj herb :kon: |
lepiej wezcie 5 bp of manafluid i solo na magic shieldzie
|
@up
to solo to będzie ostry waste... z dragów niezbyt czesto coś ciekawego dropi.. |
Lepiej Dragony w ank na x1 spawnie lub podlurowywać pojedynczo na x3...
Wand of cosmic energy/moonlight (bo kolega jeszcze nie ma tempest na 30) w łapę, wziąć draga między 2 osoby i jechać spamem Exori vis + atak różdżki, drag obrywa czasem tak soczyście, że nie zdąży się zerwać do ucieczki :) Ja tak biłem solo 47ms mlvl 49 czasem z kolegą 49 ed mlvl 52, ale myślę, że wam też nieźle pójdzie. Często dragi wykazują wybitną 'głupotę', np. stoi drag do mnie przodem a ja go leje z vis+WoCE (okolo 6 tur) i ten podczas całej walki wali tylko z łapki po 4 8o także tamtejsze dragi lubię też ze względu na ich debilizm XD |
Wedlug mnie to w ten czas co czekasz na odpowiedz bys zrobil juz z 3 lvle 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |