![]() |
89 rp die
|
Szybka akcja, same kolesie około 100 lvla, typek bez szans. Wystarczyłoby was tam z 3 a nie w 6 iść jednego biednego typka bić :baby: Musieliście się tak nad nim znęcać ? :P
|
No ładnie poszło:P
|
lol zauwielbiam jeść bananyiscie latwo zabic kolesia na expie:P pozatym gdybym ja gral to bym im zuwielbiam jeść bananyal hahaha:P Pasujeee nie ma jak rozuwielbiam jeść bananyac koelsia z guild!:P
Spuszczajcie sie! Ja udostepnie filmik jak kazdy z was pada podobnie wiec sie nie spuszczac :baby: Lovam WAS!! |
DEFROY ;( szkoda ze padles... jaki byl reason?
|
Nie ma to jak pochwalic sie z zabicia 89 rp, nie?
Trafiliscie akurat na znoobianego ownera, ale coz warto sie pochwalic zdobycza! Fakt, ja chyba tez zaczne wklejac camy z waszych deadow BlackWater :( |
tak sie chuje na was odgram a zwlaszcza na tobie Xezbeth bo ty jako nowy owner i tak jestes big kurwa noobem, sprubujcie szczescia nastepnym razem hahahaha:baby:
robcie mi looooooooodAAaa p.s. tak to jest jak sie zazdrosci komus ukladow :evul: |
Ups Defroy co się stało nie umiesz sie uhać stojąc na 3 parcelach? A może twoje macro nie ma takiej opcji żeby na parcelach uhać? Hahaha.
Btw. Ten drugi owner który podobno by nie padł jakby grał to Gimili El'Matador i pamietam jak mi dupe lizałeś i prosiłeś żebym Cie pozbieral na Hellgate bo Cie 20 druid zabił a Ty miałeś wtedy 30+ lvl Hahaha |
Pewnie padł dlatego że pkował razem z Dancing Shadows charem Gluchyy :)
|
Cóz... Chlopak byl bez szans. Jak zasluzyl to padl... takie zycie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |