![]() |
Do Raynold
czemu mi skasowales temat dotyczasy TBI ?? kto chce nich wchodzi i komentuje ta sytuacje...
niech wszyscy zdaza poczytac o tym a nie odrazu kasujesz przecierz TBI nie jest zle... |
Cytuj:
|
no...
"Czemu? Bo mogę = obrażanie mnie
A tak naprawdę, to o jakim temacie mówisz, bo nie mam zielonego pojęcia = oczernianie TBI jest nielegalnym oprogramowaniem = łamanie regulaminu "kto chce niech wchodzi i komentuje" = SPAM Jeśli chcesz coś ode mnie prywatnie, napisz PW następnym razem, bo załatwianie tego w ten sposób = SPAM. Jeśli chcesz coś ode mnie, ale chcesz na to zwrócić uwagę wszystkich forumowiczów, napisz w odpowiednim temacie (nota bene przyklejonym w tym właśnie dziale) = łamanie regulaminu Mam 6 powodów, żeby Cię nie lubić. Za w/w punkty mógłbyś zebrać ze 3 bany. Masz szczęście, że jest późno i jestem śpiący." 1.W jaki sposub cie obrazilem ?? (a jesli ci z tym obrazeniem chodzi ze na temat dalem twój nick to sory ale chcialem zeby bylo wiadome do kogo to) 2.yyy...to bylo "czy uwazacie ze TBI jest dobre ??" i tu mieli sie uzytkownicy wypowiedziec... 3.no dobra ale ja sie chcialem spytac uzytkowników forum co mysla o TBI 4.Czy ktos powiedzial czy chce cos od ciebie prywatnie ? 5.Nie prawda... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:56. |