![]() |
Suggestia odnośnie działu INNE
Ano siedzę sobie o 0:30 przed kompem, nie chce mi sie spać, to many ppl online, no to forum przeglądam. No i w dziale inne, jeden, drugi, trzeci temat o hackach. To ja proponuję zrobić jeden topic pod tytułem "Hacknęli mnie", tam tytułem wprowadzenia wstawić linki co to zrobić po hacku i dać możliwość ludziom wyżalenia się na temat żalu i strat z powodu hacka.
--- re@down --- Jestem tego świadom, ale jeżeli istniałby taki jeden temat to byłaby podstawa do kasowania reszty topiców na ten temat od razu bez słowa, ponieważ będzie "pamiętniczek" w którym mogą się wyżalić 8) I wtedy i wilk syty (większy ład) i owca (ta ofiar(n)a) cała |
W sumie pomysl jest dobry, ale ponownie problemem jest ludzka glupota...
Nikt nie czyta tematow waznych zanim zalozy swoj.... niestety ale jak patrz na forum to takie wrazenie odnosze. :/ Pomyslimy nad tym tematem. Co reszta userow sadzi? |
Możnaby to zrobić, narazie na próbę. Ludzie i tak zaspamią nas tematami o hackach więc zawsze można spróbować. Jak to ktośtam mawiał: jestem na tak ;) .
|
dobry pomysl
mniej tematow bedzie dotyczacych hacka, bo mam nadzieje, wszyscy beda dopisywac sie w tym jednym a jak nie to upomnienie dac i beda wiedziec co dalej osobiscie dodal bym jeszcze w tym temacie sprawy dotyczace pk i zlodzieji w tibii, w sumie to podobne sprawy a forum bardziej prejrzyste by bylo czego w obecnej chwili powiedziec nie mozna, kiedy po kilku godinach wracam z pracy i widze 25 nowych tematow w dziale inne z czego 50% o wyzej wspomnianych sprawach nalezy wziac przyklad z tematow "co najcenniejszego znalezliscie...." oraz cannot connect to the game..." |
Ja też jestem na TAK.
Mam propozycję: Dodać jakiś punkt w regulaminie który zabraniałby pisania tematów o takiej treści, a tym, którzy by tego nie przestrzegali wlepiać upomnienia. Kary powinny być wymierzane częściej, bo tibia.pl będzie jak polski sąd - sprawa ciągnie się latami i winny np. morderstwa jest wolny... |
hmm...jestem za TAK
|
Nice try...
Mozna sprobowac :> |
Znaczy chodzi wam, że byłby dział "zostałem zchakierowany" i tam byłyby przyklejone FAQ wszystkie o hackowaniu, a ludzie by zakładali tematy których nikt by nie czytał, a żaden moderator by tym działem się nie zajmował i w ogóle wszyscy by to olewali? Świetnie!
|
Cytuj:
Napisałem wyraźnie, założyć topic w dziale inne(zapomniałem wspomnieć o przyklejeniu, to miałem w domyśle). Nadal twierdzę że to dobry pomysł, bo sam się nieraz przekonałem, że człowiekiem w takim momencie miotają różne uczucia i ma ochotę poskarżyć się całemu światu. Niektórzy założą nowy topic, inni przemilczą. A takto jeżeli istniałby jeden konkretny przyklejony topic to można by tak śmiało wpisać, bez narażania na zbluzganie typu "co z tego, ja straciłem więcej", a ktoś kto nie chce tego czytać po prostu nie będzie odwiedział tego przyklejonego tematu. |
eee. ja jednak bylbym za subforum 'hack'. Dzieki temu hacknieci beda czuli sie 'wazni' (bo kazdy ma swoj temat ;), a osoby niezainteresowane nie beda musialy czytac tego co ich nie interesuje....
Wilk syty i owca cala. No chyba ze chcecie rozwiazanie silowe (ban dla kazdego kto napisze poza tematem), tylko po co meczyc moderatorow i stresowac biednych graczy ;) |
Może być, niejedyny masz dosć tematów "hackneli mnie". Ja już takich nawet nieprzeglondam :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |