![]() |
First char in my tibia life xD<wmv>
Przedstawiam tutaj filmik pożegnalny z mojej 1 postaci.Jest to nasz 1 Wmv. Postać istnieje nadal ale jest niestety niemoja;(. Filmik zrobiony przezemnie i mojego kumpla(Wydas ;p);)
a o to link: http://www.megaupload.com/?d=HJPTN56I tylko niepisać odrazu że smierdzi keylogerem, najpierw sprawdzcie pozniej piszcieX( X( POZDRO:baby: :baby: :baby: |
0.o wkońcu to zamieściłeś. Fajnie nam wyszło, czekamy na komentarze... A co do śmierdzenia to masz rację xD.:cup:
EDIT: Napisałeś niżej że pol na pol filmik i char twoj... To jest błąd bo char twoj a filmik sam robiłem a ty siedziałeś i narzekałeś mi nad ucham...: ( |
heh dzieki za koment ;p mam nadzieje ze wszystcy beda tak pozytywnie oceniacB) napisy może faktycznie sa za długie ale miały być jeszcze dłuższe xD a czemu reszta nie komentuje:(((
|
Ciesze się że kto¶ docenił moje dzieło:D :D :D B)
|
Cytuj:
jakie twoje jakie twoje to jest filmik pol na pol w wykonaniu a char mój ;p lipnie wyszło tylko to że słaba jakośc zdjęć i ledwo co widać ale niewiem jak to zmienić ;/ |
Po 1. Do gadania służy taki porgram jak między innymi GG i Tlen
Po 2. Nauczcie sie edytować teksty Po 3. Nie nabijajcie sobie postów (tyczy sie też do punktu 2) Po 4. Nie bede oceniał filmu ;) |
nie no może faktycznie troszke przesadziłem z tymi postami ale już niebede :] czemu nieocenisz filmiku??:baby:
|
@do wszystkich co pisali tu posty
Naliczyłem was czterech a postów aż 9(dziwne) @topic Co do filmu to jakośc zdjęc bardzo słaba, ale jak na pierwszy WMV to całkiem nieźle |
Film jak dlamnie bardzo przecietny powiedzial bym ze marny. Na dodatek jakis 2 nubuw bija sie ktury z nik zrobil ten filmik OMG brawa dla nich:cup:
Bijac sie kto zobil ten mierny filmik nabijaj tylko postuwX( |
Cytuj:
Moryń masz wpierdol w rl ;] a tak pozatym to zrób lepszy filmik czy ty wogule wiesz co to film wmv i z czym to sie je:D :D :D może nam pokażesz jaki¶ swój film ze swojej postaci czekam... |
Rehost plx
wzuc to na rapidshare i umiesc linka w pierwszym poscie plx |
Jak ktos powiedzial kiedys o moim wmv zlepka skrinow filmik taki se.:baby:
|
Cytuj:
co do filmiku - moze byc |
Cytuj:
sry ale siedze na forum od niedawna i niewiem co to znaczy Rehost może mnie ktoś oświecić??B) pozatym jest link na megaupload bo wydawało mi się że tak będzie lepiej a troche czekania jest puki się zamieści film na rapidshare więc plx ściągnij z megaupload aa i link jest w 1 poście;) Kooniq to była moja 1 postać i niestety ale jak nia grałem to byłem za dużym noobkiem i napoczątku wogule nie wiedziałem co to tibiacam a już pożniej to niewiem czemu ale nie nagrywałem filmów bo sie bałem lagów;[ ale dzięki za koment wez pod uwage, że to mój 1 film ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:25. |