![]() |
(stanie się) Teatralna sztuka w tibii!!!
:) :D 8o B) Chciałbym wam powiedzieć że wpadłem na pomysł!
mam postac na anticy 15 lvl (niedawno zaczełem grac na anticy) i chciałbm zrobić teatrzyk o gościu co został zbanowany przez to że GMowi się pomyliło... taka smutna historyjka ^^ do tego bedzie potrzebne kilka aktorów i ktoś kto by nakręcił na tibicam to co się dzieje. Później musi dać na forum linka z tibiacam aby inni widzieli co się działo... Może też przyjść publiczność w Venore blisko depo... Jeszcze ustale dokładnie gdzie... aktorzy potrzebni: -człowiek który został zbanowany (przez wroga który powinien dostać bana), -GM ( nie prawdziwy ) - ZAJETY -wróg człowieka który został zbanowany, -i żona zbanowanego. Jeszcze jedno. Ja zajme się niedługo tekstem a postacie grające muszą byc w Venore bo tam bedzie to wydarzenie ^^ i jak ktoś się zgłosi na chętnego to usune potrzebnego aktora! A chętny będzie już dodany! jeszcze podać e-maile bo będe wysyłał do nich scenariusz e-maile dla aktorów oczywiscie... ale jescze to troche potrwa... TO BĘDZIE PRZEŁOMOWA CHWILA!:) :D 8o B) |
I co, myślisz, że wasza sztuka(?) sprawi, że odbanują waszego ulubieńca?
Wątpie. |
@ up
Ja raczej myślę, że to nie będzie RL story, ale taka bajka (fikcja). Nikogo nikt nie będzie banował i odbanowywał. Pewnie podejdzie koleś w kolorach GMa (bo outfitu nie można takiego ustawić(LEGALNIE)) do drugiego kolesia. I ten drugi koleś da loga, a reszta będzie lamentowała, że zbanował niewinnego. Pomysł fajny, szkoda że nie gram na Antice. |
Cytuj:
(_CZYTAJ UWAŻNIE_) |
Cytuj:
fajnie by bylo jakbys gral... moze nabijesz 8 lvl na anticy dojdziesz na main i bedziesz aktorem... ^^ bo narazie jest tylko GM jeszcze troche to potrwa zanim zrealizuje swoj plan... zdazyl bys miec 8 lvl ^^ i kims byc... lub nagrac na tibicam... ja nie nagram bo cos mi nie dziala... czytalem poradniki ze 100 razy i ani razu sie nie udalo...:D |
Zamiast odwalać jakieś dyrdymały, bijcie lepiej poziomy i trenujcie skille.
|
Cytuj:
Nie dla kazdego Tibia sprowadza sie do PG... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla mnie Tibia poza expieniem i skilowaniem jest tez miejscem gdzie mozna spotkac ludzi z calego swiata, pogadac z nimi, pograc w szachy lub warcaby, pobawic sie na wiscigach w Venore czy chociazby zrobic sztuke teatralna. Dla takich jak Ty Tibia to typowy hack'n'slash, ale nalezy pamietac ze jednak z zalozenia mial to byc MMORPG. |
Cytuj:
|
Hmm... nie jestem pewien czy bede mial czas... niemniej ja mogę zostać którymś z aktorów... ;)
|
Cytuj:
Jeszcze nie ustaliłem tekstów więc jeszcze troche to potrwa ale jak chcesz to możesz teraz zostać... na e-mail dam teksty itd dopiero jak skończe je pisać... lecz dajcie mi swoj e-mail i kim chcecie byc... Abyscie później nie musieli pisać ale chyba że nie chcecie być nikim...:o |
Cytuj:
Stracila przez Taifuna i innych PGerow robiacych po 2kk expa dziennie, bioracych udzial w nieustannym wyscigu szczurow na "szczyt". |
Cytuj:
|
Mógłbym zostać "złym" GM'em, ze względu na to, iż właśnie dostałem PACC.
Jak coś to scenariusz wyślij mi na pw. Ps: Jest jednak wielu ludzi, którzy traktują Tibię dalej jako ciekawe MMO-RPG... Szczególnie na Antice. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |