![]() |
Minotaury na Daramie
W jaki sposób expic magiem na 30 lvl na minotaurach w północno - wschodniej częsci Daramy. Czy i na jakim poziomie tej piramidy cos zsummonowac, ile wziasc jakich run. Z góry dziekuje za odpowiedz.
|
Summonnow sie nie oplaca, bo ma poziomy, a sumony nie przechodza na wyzsze/nizsze... jezeli chcesz dobrze poexpic, to wejdz w nocy (prawie caly czas zajeta) wchodz, pozwol zeby pod ciebie guardy popodchodzily, wal gfb poki all nie zdechna i sie uhaj jak cos... Dobrze na dlugi hunt miec z 3bp gfb, i z 1-2hmmkow... No i bp uh i mane na exure vite :]
btw: na drugi poziom schodz z niewidka, bo sa archery... Na trzeci radze nie isc bo tam chyba minomagi :P Niepamietam :] juz mi sie pacc skocnzyl troche dawno ;p |
Na piramidzie do 35 lvl millo sie expuje a wiec :
Bierzesz BP gfb i Bp hmm: na +2 poziomie sa zwykle mino (z broni zwyklej bijesz) na +1 poziomie jak na +2 na 0 poziomie minosy biegaja /na tych 3 poziomach i -1 czekasz na resp/ na -1 poziomie sa 2 mino guardy i zwykle minosy (guardy z hmmow bijesz bez utana vid)of corz uciekajac na -2 poziomie masowo archery i guardy a wiec gfb walisz az zabijesz(niedobitki na red hp z hmmow a archera jezeli dobra bron masz to mozes z broni) na -3 poziomie dla hardcorowcow utana vid + utamo vita ( 4 mino magi na tym poziomie + minosy jak na poziomie -3 :)ja jak expuje zadko tam schodze na -4 jak na -3 dalej nie bylem :P w piramidzie jest quest jakis od razu mowie i trudno go zrobic samemu (nie jest to raczej spoiling z taka iloscia informacji ;)) Dobrze loot bagi sie robi( chowasz pod cialami najlepiej na -1 poziomie) ja w godzine jakies 5k oz. zbieram na bp gfb + 0.5 bphmm z 37~ mlvl robi sie z 15k expa Wszystko sie respi w ciagu 5-10 min (zalezy od ilosci ludzi na servie) w tym czasie bijesz minosy na 0/+1/+2/+3 i -1 poziomie:)) chyab wszystko :]] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |