![]() |
Flimik o Dworcach
http://rapidshare.de/files/23030358/dworcs.rec.html
Zostalem poproszony o zrobienie filmu o dworcach, a wiec prosze bardzo! Polecam obejrzec osoba narzekajacym na tomby i scaraby... Wg mnie to idealna miejscowka dla EK a jeszcze lepsza dla RP. |
Cytuj:
|
@up
dla najta sux kompletnie.Dla palla i maga raj :) .W hammer+monk albo sam w hammer i wyciagasz bp kaski+ loot na ~~1-2k po godzince i co nie zwroci sie?A pallem to idziesz z arrows zbierasz noze z dworcow i potem exp praktycznie za free. |
tibicams or megaupload plx
|
filmik mi sie podoba:D i to bardzo :P
|
Expilem tam rowniez palkiem (lvl 25) ze skilami 65~, bralem kusze +bolts dzieki czemu najczesciej dworc schodzil na 1 hita. O waste nie ma mowy, bo zarabialem na czysto ponad 2.5k/h i to na 25lvlu! Ponadto palek nie musi biegac za takimi stadkami tylko stoi w miejscu, bo dworki nie przebijaja przez armor. Bolty mozna taszczyc w bp, poniewaz malo osob tam chodzi a jak juz ktos jest to nie ukradnie. Dodam jeszcze, ze koszty leczenia wynosza 0 bo mana regeneruje sie szybciej niz u Najta i mozna puszczac raz na pewien czas exure gran/vite, a gdy przeciwnikow jest za duzo lepiej walnac z GFB to wyjdzie taniej niz za bolty.
|
napisz ile dokładnie manasów zuzyłe¶ na ten hunt bo z filmiku trudno policzyc zobaczyć, pozdro
|
Wszystko pieknie, ładnie, ale pozostaje jedno pytanie? Czy jest to opłacalne pod względem expa. W godzine nabiłes 22.5 k. Na twoim lvl na innych expowiskach knighci wybijaj± niekiedy i po 50k+ expa. Osobi¶cie mam kumpla 61 ek, który potrafił wbić 55 k w godzine z minutami. Ale przynajmniej fajnie się tu expi i nie traci uhów B)
|
Fajny film. Ale ja mam pytanie, a mianowicie:
1. Czy można tam i¶ć 20-30 lvl palladynem bez strachu przed "You Are Dead" i czy sie zwróci? 2. Co wzi±¶ć na te dworce? (runy, amunicja) 3. Nie ma tam mniejszych respów? |
:o RzeĽnia
Fajny loot z tych brzydali. |
Hmm mam 47 lvl RP z 76 dist przejde sie tam i zobacze czy mi sie zwroci za bolty/arrows.
A filmik fajny :] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja byłem tam moim knightem i stwierdzam że nie jest sux...jest very sux bo dworc voodo cos paraliżuje i to najgorsze
|
aa co do wypowiedzi autora tematu ze nikt tam nie chodzi... to dzieki temu filmowi juz sie to zmieni...
|
Cytuj:
Exura chyba nie jest od parady, tylko od tego zeby jej uzywac. 2in1. Co do dworkow to palkiem jest rzeczywiscie lepiej, bo nie musi biegac za tymi upierdliwymi voodoo-cos-tam, no bo dla knighta jest to troche klopotliwe ale tez ladnie idzie. Ogolnie exp nienajgorszy no i z reguly nikogo nie ma :P Cytuj:
A poza tym takie dworki to fajna odskoczania, jak sie komus nudzi konwencjonalne expowisko :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzięki stożek za ten film(ładnie poprosiłem ; d).
Expowisko super bo na scarabach szło 20k exp/h a tutaj koło 23 k exp/h |
Stozek jedziesz po nich!! Zalozmy koalicje przeciwguardowa ..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55. |