Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Flimik o Dworcach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80969)

Stożek 14-06-2006 14:26

Flimik o Dworcach

http://rapidshare.de/files/23030358/dworcs.rec.html

Zostalem poproszony o zrobienie filmu o dworcach, a wiec prosze bardzo! Polecam obejrzec osoba narzekajacym na tomby i scaraby... Wg mnie to idealna miejscowka dla EK a jeszcze lepsza dla RP.

szymon287 14-06-2006 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stożek
http://rapidshare.de/files/23030358/dworcs.rec.html

Zostalem poproszony o zrobienie filmu o dworcach, a wiec prosze bardzo! Polecam obejrzec osoba narzekajacym na tomby i scaraby... Wg mnie to idealna miejscowka dla EK a jeszcze lepsza dla RP.

dla paladynow :o LOL, przeciez dworca bedzie mial na 1-2hity, a za arrows ma waste, lepiej tomby itp, dworce dla kina, ewentualnie sorc/druid z gfb exp szybki, ale mu sie nie zwroci...

~~AnpeR~~ 14-06-2006 15:11

@up
dla najta sux kompletnie.Dla palla i maga raj :) .W hammer+monk albo sam w hammer i wyciagasz bp kaski+ loot na ~~1-2k po godzince i co nie zwroci sie?A pallem to idziesz z arrows zbierasz noze z dworcow i potem exp praktycznie za free.

Texterus 14-06-2006 15:34

tibicams or megaupload plx

Kamchal 14-06-2006 16:16

filmik mi sie podoba:D i to bardzo :P

Stożek 14-06-2006 19:33

Expilem tam rowniez palkiem (lvl 25) ze skilami 65~, bralem kusze +bolts dzieki czemu najczesciej dworc schodzil na 1 hita. O waste nie ma mowy, bo zarabialem na czysto ponad 2.5k/h i to na 25lvlu! Ponadto palek nie musi biegac za takimi stadkami tylko stoi w miejscu, bo dworki nie przebijaja przez armor. Bolty mozna taszczyc w bp, poniewaz malo osob tam chodzi a jak juz ktos jest to nie ukradnie. Dodam jeszcze, ze koszty leczenia wynosza 0 bo mana regeneruje sie szybciej niz u Najta i mozna puszczac raz na pewien czas exure gran/vite, a gdy przeciwnikow jest za duzo lepiej walnac z GFB to wyjdzie taniej niz za bolty.

grzysztof 14-06-2006 22:38

napisz ile dokładnie manasów zuzyłe¶ na ten hunt bo z filmiku trudno policzyc zobaczyć, pozdro

Izull 15-06-2006 01:17

Wszystko pieknie, ładnie, ale pozostaje jedno pytanie? Czy jest to opłacalne pod względem expa. W godzine nabiłes 22.5 k. Na twoim lvl na innych expowiskach knighci wybijaj± niekiedy i po 50k+ expa. Osobi¶cie mam kumpla 61 ek, który potrafił wbić 55 k w godzine z minutami. Ale przynajmniej fajnie się tu expi i nie traci uhów B)

Mater 15-06-2006 10:43

Fajny film. Ale ja mam pytanie, a mianowicie:
1. Czy można tam i¶ć 20-30 lvl palladynem bez strachu przed "You Are Dead" i czy sie zwróci?
2. Co wzi±¶ć na te dworce? (runy, amunicja)
3. Nie ma tam mniejszych respów?

Upierz 15-06-2006 10:46

:o RzeĽnia
Fajny loot z tych brzydali.

Actorron 15-06-2006 11:40

Hmm mam 47 lvl RP z 76 dist przejde sie tam i zobacze czy mi sie zwroci za bolty/arrows.
A filmik fajny :]

Stożek 15-06-2006 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Izull
Wszystko pieknie, ładnie, ale pozostaje jedno pytanie? Czy jest to opłacalne pod względem expa. W godzine nabiłes 22.5 k. Na twoim lvl na innych expowiskach knighci wybijaj± niekiedy i po 50k+ expa. Osobi¶cie mam kumpla 61 ek, który potrafił wbić 55 k w godzine z minutami. Ale przynajmniej fajnie się tu expi i nie traci uhów B)

Te 22k expa to nie bylo w pelna godzine(dojscie, wyjscie, sprzedanie loota etc.), a pozatym ja pokazywalem tylko jaskinie, gdybym expil tak jak to normalnie robie to wyciagam ponad 25k/h. 55k/h jest na moich skilach graniczace z cudem (no chyba ze kupie kilkanascie bp GFB i na tomby), ale jakbym nawet wyciskal powyzej 40k/h to bendzie to okropny waste.

Cytuj:

Fajny film. Ale ja mam pytanie, a mianowicie:
1. Czy można tam i¶ć 20-30 lvl palladynem bez strachu przed "You Are Dead" i czy sie zwróci?
Zeby tam pasc trzebaby wpasc do klatki z tarantulami i stac w miejscu albo wpakowac sie do najtrudniejszych podziemi z Crypt Shamberami(nie bylem tam bo to nie dlamnie, raczej dla sorca)
Cytuj:

2. Co wzi±¶ć na te dworce? (runy, amunicja)
Najlepiej wziasc kusze, bo chociaz bolty drozesze od arrows to czesciej bendziemy zabijac dworca na 1 hita. Do tego dobrze miec kilka GFB(na b.duze respy-wyjdzie taniej niz bolty) i oczywiscie kilka manaskow na exure gran.
Cytuj:

3. Nie ma tam mniejszych respów?
Sa wystarczy obok glownego wejscia pojsc na polnoc a dojdziemy do jaskini z malymi respami, dobre sa na poczatek.

Works__1985 15-06-2006 14:36

Ja byłem tam moim knightem i stwierdzam że nie jest sux...jest very sux bo dworc voodo cos paraliżuje i to najgorsze

~~AnpeR~~ 15-06-2006 14:54

aa co do wypowiedzi autora tematu ze nikt tam nie chodzi... to dzieki temu filmowi juz sie to zmieni...

Xavery 16-06-2006 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Works__1985
Ja byłem tam moim knightem i stwierdzam że nie jest sux...jest very sux bo dworc voodo cos paraliżuje i to najgorsze

Exura chyba nie jest od parady, tylko od tego zeby jej uzywac. 2in1. Co do dworkow to palkiem jest rzeczywiscie lepiej, bo nie musi biegac za tymi upierdliwymi voodoo-cos-tam, no bo dla knighta jest to troche klopotliwe ale tez ladnie idzie. Ogolnie exp nienajgorszy no i z reguly nikogo nie ma :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez izull
Wszystko pieknie, ładnie, ale pozostaje jedno pytanie? Czy jest to opłacalne pod względem expa. W godzine nabiłes 22.5 k. Na twoim lvl na innych expowiskach knighci wybijają niekiedy i po 50k+ expa.

Hummm...grales knightem ? Na tym poziomie bez duzych strat wbicie 50+k expa jest baardzo trudne.

A poza tym takie dworki to fajna odskoczania, jak sie komus nudzi konwencjonalne expowisko :P

Łuk4sz 16-06-2006 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~~AnpeR~~
aa co do wypowiedzi autora tematu ze nikt tam nie chodzi... to dzieki temu filmowi juz sie to zmieni...

Zgadzam się w 100%!Zdradzanie dobrych expowisk jest gorsze od Quest Spoilingu, bo skrzynki z nagrod± nikt nam nie zajmie na 5h.

grzysztof 16-06-2006 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łuk4sz
Zgadzam się w 100%!Zdradzanie dobrych expowisk jest gorsze od Quest Spoilingu, bo skrzynki z nagrod± nikt nam nie zajmie na 5h.

tak tylko ze filmy z dworcami byly juz wielokrotnie na forum tym oraz na innych forach i jakos nie spowodowało to zaludnienia tego expowiska.

Stożek 16-06-2006 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~~AnpeR~~

Hmm... Dworki sa juz od kilku ladnych miesiecy, na forum jest poradnich o nich, i? I nic. Ludzie wolna zarobic mniej, poexpic wolniej, no ale przeciez scaraby rox! Lepiej zeby expic w prestizowym miejscu. Albo ktos zrobi b.dobre skile i wyciska 25k/h na guardach i mowi mi potem ze jest mastah expienia.

Frapper 16-06-2006 16:59

Dzięki stożek za ten film(ładnie poprosiłem ; d).
Expowisko super bo na scarabach szło 20k exp/h a tutaj koło 23 k exp/h

Vil 16-06-2006 18:14

Stozek jedziesz po nich!! Zalozmy koalicje przeciwguardowa ..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55.