Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadchodząca seria teaserów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80992)

Dabek 14-06-2006 16:43

Nadchodząca seria teaserów

Dobre wieści dla ciekawych tego co przyniesie tegoroczne lato - zasłona wkrótce opadnie.

Zaczynając od następnej środy, CipSoft rozpocznie serię teaserów wprowadzających Shattered Isles - nowy teren który będzie dodany w letnim udpate i który kryje wiele niespodzianek dla posiadaczy Premium Account. Już wkrótce weźmiecie udział w wyprawie na Morza Południowe, dowiecie się więcej o egzotycznych wyspach, gwarnym Liberty Bay i, oczywiście - o żądnych krwi piratach zamieszkujących te wyspy.

Z informacji podanych nam przez CipSoft wynika też (niestety?), że ów 'letni' update będzie nie wcześniej niż w sierpniu - na pocieszenie już wkrótce znajdziecie u nas pierwsze screeny nowych terenów.

DRoN 14-06-2006 16:48

Wow niesamowite. Już więcej było napisane w jakimśtam temacie o tych wyspach. Było napisane ile ich jest itp.

A będzie coś dla facc? Może jakieś nowe miejsca do odkrycia przez odkopanie stosu kamieni czy pick hole?

-=DanieL=- 14-06-2006 16:51

Ciekawe czy dadzą jakieś potwory morskie albo Wather Elementale ;>? Wkoncu to musi miec coś wspólnego z wodą.

K0nki 14-06-2006 16:52

Już nie moge się doczekać nowych potworków :]
Sądze że dla facc wiele się nie zmieni ale może coś dodadzą...
Ciekawe jakie questy będą.. ;)

Pablosso 14-06-2006 16:54

No ciekawie zapowiada się ten update, ale wszystko oczywiście tylko dla PACC.
IMO ten news w zasadzie tylko zachęca tylko do kupienia pacca...

Tlenowy 14-06-2006 16:55

Pewnie jak zwykle dla facc nic nie bedzie, bo wkońcu z pacc cipsoft sie utrzymuje i dla pacc robi wiecej :]

A pozatym znalazłem literówke :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
Dobre wieści dla ciekawych tego co przyniesie tegoroczne lato - zasłona wkrótce opadnie.

Zaczynając od następnej środy, CipSoft rozpocznie serię teaserów wprowadzających Shattered Isles - nowy teren który będzie dodany w letnim udpate i ktróy kryje wiele niespodzianek dla posiadaczy Premium Account. Już wkrótce weźmiecie udział w wyprawie na Morza Południowe, dowiecie się więcej o egzotycznych wyspach, gwarnym Liberty Bay i, oczywiście - o żądnych krwi piratach zamieszkujących te wyspy.

Z informacji podanych nam przez CipSoft wynika też (niestety?), że ów 'letni' update będzie nie wcześniej niż w sierpniu - na pocieszenie już wkrótce znajdziecie u nas pierwsze screeny nowych terenów.

Bofedojo 14-06-2006 16:56

Eee.. tam :P dajcie wiecej informacji o updacie a nie tylko nazwy miast :D

Thor Nephihean 14-06-2006 17:00

Żeby tibie utrzymac trzeba miec pięniądze,a pięniądze pochodzą głównie ze sprzedarzy PACC.
Ale naraście coś nowego!
Mam nadzieje,że pojawią się potwory dostępne FACC.
Cóż,ale narazie pomysł mi się podoba.

Pior'firebladde 14-06-2006 17:04

tylko dla pacc, tylko dla pacc.... I DOBRZE co wy chcecie żeby cipsoft pracował kilka miesięcy i robił żeczy z których nic niema ??

MayGyver 14-06-2006 17:07

Cytuj:

IMO ten news w zasadzie tylko zachęca tylko do kupienia pacca...
i to najlepiej w firmie drom

Mr.Minister 14-06-2006 17:07

No, ostatni raz chociaz kathedre zrobili, moze teraz tez cos zrobia? : )

Kaper2005 14-06-2006 17:13

A kiedy będzie test server?
Coś mi się zdaje że już był jak robiłem przerwe od tibi.

P.S
Nie wiem co to teaser :baby:

raaby 14-06-2006 17:24

Hehe

hehe a akurat bede mial pacca w te miesiace w ktorym bedzie update wiec bedzie co zwiedzac :) Pozdro for all :p

zdzichxxx 14-06-2006 17:25

Nowe światy

Wie Ktos Cos O Nowych Swiatach ???
Kiedy Beda ???

trzmielu 14-06-2006 17:36

a mi się jasna cholera w sierpniu PACC kończy affffX( X( X( X( X( ;( ;( ;(

zdzichxxx 14-06-2006 17:39

;>

ja mam pacc tylko aktywuja jak nowe światy wyjdą

WIE KTOS KIEDY BEDA ???

zdzichxxx 14-06-2006 17:40

;>

ja mam pacc tylko aktywuja jak nowe światy wyjdą
mi sie wyjdaje ze juz w tym miesiacu powinny byc bo zawsze wychodza co 5 góra 6 miesiecy :>

WIE KTOS KIEDY BEDA ???

Dwimenor 14-06-2006 17:41

NIKT NIE WIE KIEDY BĘDĄ NOWE ŚWIATY, WIĘC PRZESTAŃCIE SIĘ PYTAĆ

Alor Arkar 14-06-2006 17:44

Cytuj:

i to najlepiej w firmie drom
Ehh... malkontenci zawsze byli i będą MayGyver :P

@Topic

Nono... może byc ciekawie. Zastanawiam się, jak silni będą ci piraci. Czy będzie to coś a'la orki, czy może raczej jak Hero i czy będą rózne "klasy" piratów, np. walczące w zwarciu, na dystans, lub magią (pirat walący magią ! <sic!>).

Evul Tibian 14-06-2006 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
NIKT NIE WIE KIEDY BĘDĄ NOWE ŚWIATY, WIĘC PRZESTAŃCIE SIĘ PYTAĆ

Najstarsi indianie wiedzą... Chuck zresztą pewnie też.

@topic
Co to tych piratów, ciekawe czy dostaną 'własne' sprity czy będą to potwory w stylu Smuggler, Bandit, Warlock etc. (ludzki outfit)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15.