![]() |
Nadchodząca seria teaserów
Dobre wieści dla ciekawych tego co przyniesie tegoroczne lato - zasłona wkrótce opadnie.
Zaczynając od następnej środy, CipSoft rozpocznie serię teaserów wprowadzających Shattered Isles - nowy teren który będzie dodany w letnim udpate i który kryje wiele niespodzianek dla posiadaczy Premium Account. Już wkrótce weźmiecie udział w wyprawie na Morza Południowe, dowiecie się więcej o egzotycznych wyspach, gwarnym Liberty Bay i, oczywiście - o żądnych krwi piratach zamieszkujących te wyspy. Z informacji podanych nam przez CipSoft wynika też (niestety?), że ów 'letni' update będzie nie wcześniej niż w sierpniu - na pocieszenie już wkrótce znajdziecie u nas pierwsze screeny nowych terenów. |
Wow niesamowite. Już więcej było napisane w jakimśtam temacie o tych wyspach. Było napisane ile ich jest itp.
A będzie coś dla facc? Może jakieś nowe miejsca do odkrycia przez odkopanie stosu kamieni czy pick hole? |
Ciekawe czy dadzą jakieś potwory morskie albo Wather Elementale ;>? Wkoncu to musi miec coś wspólnego z wodą.
|
Już nie moge się doczekać nowych potworków :]
Sądze że dla facc wiele się nie zmieni ale może coś dodadzą... Ciekawe jakie questy będą.. ;) |
No ciekawie zapowiada się ten update, ale wszystko oczywiście tylko dla PACC.
IMO ten news w zasadzie tylko zachęca tylko do kupienia pacca... |
Pewnie jak zwykle dla facc nic nie bedzie, bo wkońcu z pacc cipsoft sie utrzymuje i dla pacc robi wiecej :]
A pozatym znalazłem literówke :P Cytuj:
|
Eee.. tam :P dajcie wiecej informacji o updacie a nie tylko nazwy miast :D
|
Żeby tibie utrzymac trzeba miec pięniądze,a pięniądze pochodzą głównie ze sprzedarzy PACC.
Ale naraście coś nowego! Mam nadzieje,że pojawią się potwory dostępne FACC. Cóż,ale narazie pomysł mi się podoba. |
tylko dla pacc, tylko dla pacc.... I DOBRZE co wy chcecie żeby cipsoft pracował kilka miesięcy i robił żeczy z których nic niema ??
|
Cytuj:
|
No, ostatni raz chociaz kathedre zrobili, moze teraz tez cos zrobia? : )
|
A kiedy będzie test server?
Coś mi się zdaje że już był jak robiłem przerwe od tibi. P.S Nie wiem co to teaser :baby: |
Hehe
hehe a akurat bede mial pacca w te miesiace w ktorym bedzie update wiec bedzie co zwiedzac :) Pozdro for all :p
|
Nowe światy
Wie Ktos Cos O Nowych Swiatach ???
Kiedy Beda ??? |
a mi się jasna cholera w sierpniu PACC kończy affffX( X( X( X( X( ;( ;( ;(
|
;>
ja mam pacc tylko aktywuja jak nowe światy wyjdą
WIE KTOS KIEDY BEDA ??? |
;>
ja mam pacc tylko aktywuja jak nowe światy wyjdą
mi sie wyjdaje ze juz w tym miesiacu powinny byc bo zawsze wychodza co 5 góra 6 miesiecy :> WIE KTOS KIEDY BEDA ??? |
NIKT NIE WIE KIEDY BĘDĄ NOWE ŚWIATY, WIĘC PRZESTAŃCIE SIĘ PYTAĆ
|
Cytuj:
@Topic Nono... może byc ciekawie. Zastanawiam się, jak silni będą ci piraci. Czy będzie to coś a'la orki, czy może raczej jak Hero i czy będą rózne "klasy" piratów, np. walczące w zwarciu, na dystans, lub magią (pirat walący magią ! <sic!>). |
Cytuj:
@topic Co to tych piratów, ciekawe czy dostaną 'własne' sprity czy będą to potwory w stylu Smuggler, Bandit, Warlock etc. (ludzki outfit) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |