![]() |
A Warhammer: Fantasy Battle???
Hej, może sie myle, ale na tym forum nie ma nic o ____Warhammer: Fantasy Battle______. Dlaczego? ;(
Przeciez ta giera wymiata! Kto w to gra, niech podniesie cos do gory... Reke najlepiej... Ja na przyklad mam high elfy, ale zabieram sie za zbieranie Tomb Kings of Khemri. A ty? |
dowodca armii dark elves, do uslug...
|
Ciop to jest za gra?? /mozna ja scaignac z netka??:D
|
Witam.
Battle rzadzi. (choc dawno nie gralem ;) ) Mam Armie Chaosu ok. 5000pkt. |
whfb
witam. tia - wh:fb rox , ale nie mam tyle kasy by zbierac regularnie :/ mam narazie 3 orqf , 1 goblina na wilq i lucznika - goblina :P ale zmiaerzem zebrac duuza armie O&G z ywerna na czele - ktos jest z wroca i mota w wh:fb ??
|
Cytuj:
|
Bretonczyk do usług
|
Wysokie elfy the best ;)
|
Ja moze nie z tego typu bo raczej zbieralem WH40k ale WH nie jest gorszy poprostu the best jest Warhammer i tyle :berserk:
|
orki:P
ja osobiscie zbieram orki...to znaczy mam 1 regiment do połowy zrobiony:P... moze bylo by lepiej jak bym miał kase i z kim grać:(....
|
Cytuj:
jestes pewien??? bo ja osobiscie watpie... powiedz mi co jest dobrego w tej armii? |
Mhm chyba jako pierwszy odezwie sie osoba grajaca skavenami : P. Dla mnie jedna z lepszych armi to dark elfy(mile statystyki dla oka) oraz skaveni (duze przekrety ;/). Jedynym minusem wfb jest kasa. Niektorzy sie popukaja w czolo- bo niby ile to bylo dac te 100zl za 20 plastikowych figurek?? ;]
|
Ja takze zbieram Dark Elfy,lecz teraz zabieram sie za Wood Elfy.Kiedys tez zbieralem z 40k Space Marinesow.Calkiem fajne armie.
|
Wita cię dowudzca HIGH ELFÓW.
HAIL WARHAMMER HAIL HIGH ELVES :] :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |