![]() |
Wyniki Egzaminow Gim...
Chcialbym sie zapytac jakie mieliscie wyniki z egzaminu gimnazjalnego ?
Ja mam 70 pkt (35hum, 35 mat) uwazam ze dobrze przy sredniej krajowej mat 23 hum 31 :) A jak wam poszlo? |
oto moje wyniki :
human: 31 mat-przyr: 27 razem:58 wedlug mnie bardzo słabo ;( |
Ja mam 83 pkt - 46 z mat i 37 z hum :D
Też powyżej średniej krajowej :p |
74 - 38 humanistyczny i 36 mat-przyrodniczy
|
A gdzie oprócz szkoły można dostać hasło?
|
80 (39 matematyczno-przyrodniczy i 41 humanistyczny). Gorzej niż próbny, ale test był zdecydowanie trudniejszy.
Naprawdę średnia krajowa jest tak niska? To niemożliwe chyba... Przecież... To jest... żałosne?! U mnie średnia w szkole była zdecydowanie wyższa... No, ale moja szkoła ma wysoki poziom nauczania i nie ma tam idiotów bo dostać się jest trudno, więc może i tak jest... Przerażające. A ja nie wiem czy dostanę się do ulubionej klasy... Miałem z testu umiejętnosci językowych tylko(???) 52,25% (chociaż to 2 wynik w kolejności jaki znam, a znam z 10) więc... A oceny? Phu, same 4 i 3 :| Z czego dwie 3 wymagane do mojej szkoły wymarzonej :| Żałuję, że nie kułem ostro w tym roku... |
Mówie uczciwie ze zdobyłem 69pkt
32 z humana i 37 z maty. Sądze że połowa userów bedzie klamac....ale sram na nich Pozdr0 |
Za moich czasow to taka srednia krajowa byla nie do pomyslenia... ach, te dzisiejsze dziatwy ^^"
|
Cytuj:
|
Ja tam może nie mam czym się chwalić, wiem, że stac mnie na więcej. Narzekać bynajmniej nie mam najmniejszego zamiaru.
Taka fajna liczba - 69 ;) Z ocenami nawet myślalam, że bedzie gorzej. Średnia wyjdzie ~4,5 |
38+39=77
z ocen będe miał 52 punkty (4*13) w sumie daje to 129 punktów. Ale egzamin zrypałem. :| |
test 78pkt(40 mat, 38 human)
|
kichakichakicha
|
Kurfa a ja musze czekac do poniedziałku >.<
Ale poszukam gdzieś na jakiejs stronie OKE :) |
39+39=78 żeby dostać się do najlepszego (najgorszego, pierwszego i ostatniego) liceum w moim miescie wystarczy 70 ptk rekrutacyjnych więc raczej się dostanę ^^
|
@up: mamy tak samo
Trochę mi szkoda, z Polaka na więcej nie liczyłem, z majzy to jednak wstyd =/ Testy wypadły tak słabo, że 39 z humana to wynik wysoki, a z m-p bardzo wysoki. To tak przy okazji. |
Sam w zeszłym roku nie wypadłem rewelacyjnie, ale tegoroczna średnia krajowa jest godna pożałowania...
<edit> Szkoda, że całyczas są te testy na wiedze, a nie na inteligencje... |
Ja pieprzę... Ja w tamtym roku miałem 84 punkty (39 mat/45 hum) i to był bynajmniej nie powalający wynik... Społeczeństwo się stacza?
|
43 human 33 matprzyr razem 76 + oceny 35 pkt = 111 pkt
|
Unknown zgadzam się w 100%!
Ja uczciwie przyznaje, że miałem zawrotną liczbę punktów... 56 ;) średnia 4.0... Troche tego nie czaje, do tego wkurza mnie, że wszędzie zwracają taką uwage na ten test. Przecież (jak już poniekąd powiedział Dr.) ten test nie ukazyje naszej inteligencji. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |