Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Pierwszy 300lvl Seromontis czy Eternal??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=81016)

Masacrathor 14-06-2006 19:38

Pierwszy 300lvl Seromontis czy Eternal???

Postanowiłem zamieścić ten temat z dwóch powodów:
1)Ponieważ kumple się mnie pytają kto będzie miał pierwszy 300 lvl w Tibii."a kim ja jestem żeby to wiedzieć" :D
2)Jestem bardzo ciekawy!!! Może to będę ja:] :p ;) :cup:

PAnczop 14-06-2006 19:43

No wiesz, EO więcej teraz expi, Sero jakby przestał. wejdz na www.erig.net i tam wszystko jak na talerzu. EO teraz na lvl potrzebuje OGROMNEJ ilości expa, a sero moim zdaniem na 260 wymięknie.

slawekmag 14-06-2006 19:44

Oczywiście, że Seromontis. Trzeba było sonde zrobić.

Shatii 14-06-2006 19:47

Seromontis na 99 % (bo 100 % nigdy się nie podaje) :cup:

Pacek 14-06-2006 20:53

ludzie otrząśnijcie się seromontis ma 254 lvl czyli 269,332,442 expa a EO 276 lvl i 346,193,407 różnica jest znaczna a na 300 potrzeba 441,084,800 więc sami pomyślcie. A tak swoją drogą to co za różnica który znich będzie miał 300 lvl o ile wogóle będzie taki miał. Wam zwykłym szaraczkom niech wystarczy advance na 20 lvl

Łuk4sz 14-06-2006 20:59

Eternal Oblivion

pawepek 14-06-2006 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacek
ludzie otrząśnijcie się seromontis ma 254 lvl czyli 269,332,442 expa a EO 276 lvl i 346,193,407 różnica jest znaczna a na 300 potrzeba 441,084,800 więc sami pomyślcie. A tak swoją drogą to co za różnica który znich będzie miał 300 lvl o ile wogóle będzie taki miał. Wam zwykłym szaraczkom niech wystarczy advance na 20 lvl

Odezwał sie "nie-szaraczek"... :):)
@topic
Ja myśle ze EO... Seromontis teraz chyba bana ma czy coś (nie pamietam dokladnie)

Gazzik 14-06-2006 21:02

Za 3 - 4 miechy EO to zrobi. Albo i mniej. A Sero~ w ogóle od ostatniego deda nie daje oznak życia. A może kochani chłopcy od taifuna devilry będą 1? ;]

Avager 14-06-2006 21:16

A Wy nie macie normalnych tematow tylko o Tibii gadacie ?
To fajnie macie... (Kolejne dzieci Tibii = DZieci Neostrady) ;/ ...

Topic:

O Moj Ty Boze...
Taki temat moze obchodzic zawodowo maniakujacego gracza Tibii...
Nie normalnych ludzi, bo powiedz szczerze... komu normalnemu moze zalezec na jakims "pr0" czlowieczku co spedzil polowe zycia przy monitorze grajac w tak nie udana gre jaka jest Tibia ?
Ten normalny gracz bedzie bardziej myslec o Sobie a nie o jakichs ludzipodobnych stworzeniach (250 lvl + bo to juz ludzie nie sa = 0,5 Zycia ŚWIADOMEGO = Tibia)...

Czyli krotko i zwiezle.. 300 lvl bedzie mial ten kto go zdobedzie.. czyli .. zrozum se to jak chcesz.

pawepek 14-06-2006 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager

Topic:

O Moj Ty Boze...
Nie normalnych ludzi, bo powiedz szczerze... komu normalnemu moze zalezec na jakims "pr0" czlowieczku co spedzil polowe zycia przy monitorze grajac w tak nie udana gre jaka jest Tibia ?
Ten normalny gracz bedzie bardziej myslec o Sobie a nie o jakichs ludzipodobnych stworzeniach (250 lvl + bo to juz ludzie nie sa = 0,5 Zycia ŚWIADOMEGO = Tibia)...

Czyli krotko i zwiezle.. 300 lvl bedzie mial ten kto go zdobedzie.. czyli .. zrozum se to jak chcesz.

Zadam jedno pytanie... Co Twój post wnosi do tematu? Odpowiem! NIC!

Ozurtes 14-06-2006 21:25

EO jest GODem więc zna wszystkie questy, etc., więc wiadomo, że niestety on będzie pierwszy. Jak chcecie wiedzieć skąd wiem, że to GOD, spytajcie to napiszę. Ale jutro :P

Hellraider 14-06-2006 21:46

A co, "starzy" juz gonia do spania i nie masz czasu zeby wymyslec, co? hehe ja tez jestem GODem. Wiecej, jestem wspolautorem tej gry. Nie napisze wam jak to sie stalo, ze doszedlem tak daleko, ani wam tego nie udowodnie. Jednak nie ulega watpliwosci ze tak jest x]

@topic: Raczej eo, chociaz specjalnie mnie to nie obchodzi;]

Always hunted 14-06-2006 21:58

topic@ Oczywiście Eternal...

2up@ skąd wiesz? a wiesz? to nie wiesz! Bo nie jest...

offtop@ Ej, a co was to obchodzi kto będzie 1st 300 lvl?! to już jest maniactwo, za bardzo sie wczuwacie w grę. Wiecie co? Mi to malowniczo zwisa i powiewa kto będzie pierwszym 300, 400, czy 1000 lvl!! A wiecie czemu? Bo ja traktuję Tibię jako grę, a nie drugie życie... prawdopodobnie w przeciwieństwie do was...

down@ lubisz besztać ludzi, huh? bardzo proszęm wybacz mi, że mam to okno "dodaj komentarz" otwartę ponad 1h, z powodu mojej siostry, i nie widziałem Twojego posta... nie bij plx plx i pay plx
I proszę, nie wyzywaj ludzi od "50<IQ" czy ludzi niedorozwiniętych umysłowo, bo to wygląda jakbys działał według zasady "skoro ja jestem niedorozwinięty to inni też muszą być! I dlatego będę wszystkich wyzywał od niedorozwojów"

<czeka na ultra głupi beszt w stylu "debil alert" który mnie zgasi na całe 0,2 sekundy>

Avager 14-06-2006 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Always hunted
topic@ Oczywiście Eternal...

2up@ skąd wiesz? a wiesz? to nie wiesz! Bo nie jest...

offtop@ Ej, a co was to obchodzi kto będzie 1st 300 lvl?! to już jest maniactwo, za bardzo sie wczuwacie w grę. Wiecie co? Mi to malowniczo zwisa i powiewa kto będzie pierwszym 300, 400, czy 1000 lvl!! A wiecie czemu? Bo ja traktuję Tibię jako grę, a nie drugie życie... prawdopodobnie w przeciwieństwie do was...

Ktos tam up co chcial se posta nabic z cytatem mojego posta, tu masz napisane w prostym jezyku (Bardziej przejzyscie).
Bo ty chyba zbytnio nie dorozwiniety byles by zakapowac ?
Aha, to nie offtopic... to nadal na temat ... gadamy nadal o najwiekszym lvlu .. a to ze wlaczamy nastawienie ludzi do tego to nie jest offtopic -.- .

Upierz 14-06-2006 22:21

IMO EO (albo ja) hyhy

pawepek 14-06-2006 23:40

Cytuj:

Ktos tam up co chcial se posta nabic z cytatem mojego posta, tu masz napisane w prostym jezyku (Bardziej przejzyscie).
Bo ty chyba zbytnio nie dorozwiniety byles by zakapowac ?
Aha, to nie offtopic... to nadal na temat ... gadamy nadal o najwiekszym lvlu .. a to ze wlaczamy nastawienie ludzi do tego to nie jest offtopic -.- .

koles... ja poprostu napisałem co wuazam... uwazam ze eo pierwszy zrobi i tyle... to nie znaczy ze snie o tym dniami i nocami... tyle, poprostu przegladajac forum zoabczylem temat, wiec mysle sobie, ze sie wpisze, tyle...

PS Polemizowałbym kto tu jest "niedorozwinięty by zakapować"

Sorceverka of harmonia 15-06-2006 00:00

eee to już są lepsi od cachera?ooo

Masacrathor 15-06-2006 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorceverka of harmonia
eee to już są lepsi od cachera?ooo

.::LOL::. widać jesteś bardzo dobrze poinformowana :baby:

Raks Ninja 15-06-2006 00:16

Cytuj:

Topic:

O Moj Ty Boze...

Gadamy o Tibii bo od tego jest to forum pajacu.Wolalbym byc dzieckiem neostrady niz dzieckiem z przypadku jak ty.

neutralny16 15-06-2006 00:21

http://www.erig.net/worldmostxp.php << z tego wynika,że Taifun osssttroo wrocil do expienia,EO jest "zaledwie" 9B) wiec wszystko jeszcze mozliwe;) narazie opłakuje wynik meczu;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20.