![]() |
85 rp pking (Danubia) 2
Hrhry...Mysle ze tym razem film jest duuuzo leprzy wicej ackcij i wikrze lvl padaja...bilem 35-45lvle...fajna końcówka...OGLĄDAĆ!! :D
http://rapidshare.de/files/23058253/roh_pk.rec.html I KOMENOWAĆ!! :P |
You have downloaded 53485 KB. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 49 minutes) Rehost plz. P.S. :o Mój 200 post na Forum ^^ |
No ta czesc juz jest lepsza ;]
Btw. LOL ale farciaz, miales szczescie ze ci kolesie to debile i nie czymali Cie w pz locku :D |
Ehh ale nadal bijesz 40+ lvli :P Co prawda to juz nie 30 ale nadal uwazam ze za małe jak na twoje mozliwosci ;) Tego sorka 79 to powinienieś zgrzać a nie przed nim uciekać ;) Hmm jestem ciekaw jak skończyła sie twoja ucieczka... dałeś loga ?
|
nie no poczatek nudny. ;P ale zakonczenie zawaliste :D gratz dla tego 110+ ms co prawie padł na red hp. a te ich swietne ue jajajajaj :D Nie no udalo Ci sie fajnie :) pozdrawiam
3m się: P hail motor lublin! ;P Marti |
Hrhrhry...Ten widze ze nie jest tak zle i sie podoba :]
Juz pracuje nad next filem od jutra...tym razem w teamie :] postaram sie zeby padaly same 100lvl~ :P PS. moze jeszcze dojade tego 111ms :P |
Ładnie ładnie ale jedna rada, na solo nie lej knightów ;)
|
More Comets plz!!!
|
Nawet niezle pk, tylko bijesz same low lvl, ale palkiem to wogole lipa jest ;p chociaz bys pojechal tego 110 ms, bo troche przyspal i mial reda :)
Nastepnym razem jak bedziesz chcial zlączac filmy to zrob sobie kopie tego filmiku "rec" i jak zwalisz akcje to dograj do wczesnijszego pliku, bo po co niudane akcje. Aha i brawo za ucieczke. |
sux
valgerd jak noob sie zachowal ;/ mogl ci jebnac 2x ue na wolnym polu jak byliscie i bys mial brode ;p |
07:42 Rohashi: ale tez noob mugl do swiatyni na poh uciekac
rotfl, niestety ty byles wiekszym noobem ;f. Zmissowales kilka sd... trafiajac raz w siebie pozniej w spidera lol... w ogole po co tak spamujesz sd... noob pvp i nic wiecej :( a ze ich ubiles, to byly poprsotu noobki |
valgerd to nowy owner wiec niema sie czemu dziwic
|
Ble ble ble...jak bende mial teama to bende ubijal wikrze lvle a w pojednyke duzo niezdzialem jak koles ma runy i umie ich uzywac... :P
Harrus moze ty bys sie wybrał :P |
Najlepsza bylo jak zabiles posion spidera z sd i hintoles siebie z sd ; dddddddddd
|
Ludzi ku*** nikt nie trafia 100% sd..
|
ja powtorze kogos juz... dajcie to na tibiacam czy cos, bo z raps~ juz za duzo osob sciagnelo :>
|
Ja sciagnalem z rapid bez problemow ;)
|
ladnie :D prawie ujebales tego 111 mastera ale co nooby dali ci zeby pz zniknol i w ogole ja tam widzialem z 7 sytuacji co by puscil ue i bys padl ale w tym starciu byles lepszy heh a zabili cie jak sie zalogowales? :D
|
Cytuj:
opis powinieneś walnąć taki: "Pkowałem ich, aż im kredki z tornistra leciły" :baby: a jak zobaczyłeś większe lvle to ci sie portki trzęsły lol |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |