![]() |
Skillowanie druidem
Pewnego razu brakowało mi 1% do 24 shieldingu. Akurat byłem w drodze na guardy więc poszedłem dobić shielding na dwarfach.
Nastawiłem full def i zaczełem skillować z 4 dwarfami. Po pol godzinnym skillowaniu shielding nie podskoczył. Postanowiłem zmienić taktyke. Zaczęłem skillować z 3 dwarfami i biłem jednego z fista, lecz po minieciu pol godziny shielding nie podskoczył;/. Zaznaczam, że w obu przypadkachwystępowału blood hity(dosyć często). Moja profesja:elder druid. Eq:crown helmet,blue robe, plate legs, boh, demon shield, scarf. CZy może ktoś powiedzieć czemu shielding sie nie trenował? |
TY zadawałeś te blood hity im czy ONE Tobie :P ? Bo jak one Tobie, a Ty im nie to Ci shielding nie rośnie :D .
|
Nie zadawałem im blood hiyow.Dzięki teraz już wiem o co biegało.
|
A tak z innej beczki, Drutowi straaaasznie wolno rosną skille więc się nie dziw ;)
|
;o myślałem ze to prowokacja a ty na serio :O skilowanie magiem jest zajebiscie nie oplacalne ;]
|
skilowałem tylko dlatego, że brakowało mi 1%(normalnie tego nie robie).
Jednak są druidzi, którzy mają skille 30+/30+, dzięki skillowaniu;) . |
kto powiedział że skillowanie drutem nie jest opłacalne? :D Ja teraz ze skull staffa spokojnie cyce soluje, tyle ze schodzi 480+many na IHy ;D
topic@ dziwne, shielding właściwie trenowany leic Druidowi wcale wcale szybko. Mi po 2h siedzenia na cycach poszło w górę 4%, a mam skille 22/25 :) |
@up
No rzeczywiscie jak burza, po 2h 4%, gz wielkie 8o |
up@ jak na druida to i tak szybko. Ale i tak sorcowi rosną najwolniej : )
|
Po cholere odświeżac taki stary temat? -.-' I tak wiadomo, że trening Magami to strata czasu i jeden ze szczytów głupoty >.>
close plxplxplxpxlpxl!!11oneon |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:44. |