![]() |
Gorąca prośba
Coraz wiecej pojawia sie filmow WMV. A w nich bardzo dobre, zeby nie nazwac cudowne piosenki. ;p I tu pojawia sie moja prosba...
Mianowicie, zeby wszyscy ktorza robia te oto filmy zamieszczali nazwy piosenek oraz jesli to mozliwe wykonawcow. Nazwy mozna zamieszczac pod linkiem albo na koniec filmu w napisach koncowych. Jest jeszcze trzecia mozliwosc, aby zamiescic je na jakims serverze (np. rapidshare) i dac linki do utworow. Jesli macie do czegos zastrzezenia lub wskazowki, to prosze zamieszczac je w tym temacie. |
Ten pomysł z zamieszczaniem piosenek w servach jest raczej nie najlepszy , ponieważ byłoby to nielegalne : )
|
ale to żeby podawać tytuły piosenek w poście/napisach końcowych, to bardzo dobry pomysł. Jest tyle zaczepistych piosenek w filmach ****** których za cholerę nie moge znaleźć....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No prawda, moznaby wrzucic tytul piosenki w napisach koncowych lub w poscie pod linkiem, ale mozesz poprostu zapytac sie autora o tytul piosenki na PW :P .
|
po co wogole robic ***** skoro jakies 80 % ludzi ma tak wolnego neta (w tym ja -.- ) ze taki filmik sciaga ponad 30-1h zalezy jak duzy on jest dla mnie to jest beznadzieja jak widze na forum ***** to nawet nie klikam bo dla mnie strata czasu ... zreszta na forum ostatnio wogole filmow nie wiadc chyba jest tylko 1 na 3dni jakos .. kiedys noontoper po 5 na h a teraz lipa .. Hackerzy czatuja ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bardziej poważnie, u mnie nie ma skąd wziąć neta 2 Mb/s. Jedyne, co dało się załatwić, to 250 kb/s, co więcej strasznie nierówne... Cytuj:
|
ja mam neo 128 i mam transfer po 20~ kb i ciekawe jak kurwa mam w 20 min to zassac .. a jak jestes taki bogaty kup i lacze 2mb .. a nie pierdolisz glupoty bo ma dsl 4mb na 10 i cyni s*****el i nie wywyzszaj sie
|
ej,ale jakiej przeglądarki używacie?Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale...
Kiedy używałem IE miałem transfer ~20kb/s W tym samym momencie odpaliłem ściąganie Mozzila/Firefox i miałem transfer 800kb/s o.O! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06. |