![]() |
gdzie na smoki ?
czesc.
mam sorca na 28 lvlu i 27 magic lvl i chce sie wybrac na smoki sam z 2 dsami. WIe ktos moze gdzie jest w miare bezpieczny resp smokow ? Najlepiej zeby byl pojedynczy i w miare szybki, z gory thx. |
najlepiej w Thais tam jak chodzisz na roty,idz dalej,beda orci (teraz uwazaj,moze byc zlurowany fire devil)idziesz prosto i masz draga;)drugie mniej dogodne miejsce (mniej miejsca do uciekania) to tam jak sa orci wariory to po lewej stronie jest taki tunel i tam dragon...jeszcze inne miejsce (dosc dogodne ale raczej dla palkow bo duzo drzew) przy Kazzo:) sry że nie mowie nazw gdzie sie znajduja,bo ich nie pamietam...tylko uwazaj latwo na dragu pasc!!zawsze "utamo vita"
|
Pojedyncze respawny to zamek- z godzina :P
Kanion- caly czas ktos lazi, godzina.... Jaskinia- ¶redni, nieoplacalny dla sorca. Idz na dragon lair, jesli znasz to łatwo pujdzie ;) Moze poogladaj pare filmikow jak sorc expi z dsami na d lair i sie wybierz? taka moja skromna rada :) |
Cytuj:
A znasz moze jakies takie filmiki ? jak tak to podaj linka please. |
Bior±c pod uwage mał± ilosc czasu, dam tylko link do tematu.
http://forum.tibia.pl/showthread.php...ight=sorc+lair Sam(a) poszukaj. |
D-Lair powierzchnia , 2 smoki można pojedynczo lurować.
|
Bez pacc expienie na dragach low lvl sorcem/druidem jest nieopłacalne..Z paccem najlepsze są ank 3 resp or double in edron
|
Cytuj:
Jest dużo respawnów osobi¶cie polecam w Thais - Acient Template pojdeynczy resp Beho Quest - tam koło jak zchodzisz na beho chyba troche up od rope point z beho (na tym quescie) schodzisz poo schodach przechodzisz przez Fire Fielda i masz rope pointa i tam s± 2 dragony na raz tam nie polecam z summonami ale summony mozna stawiac na -1 a dragi lurowac... ale tego miejsca nie radze W jaskini cycow jest D Lair tam chyba 3 dragi na raz tam summonujesz 2 dsy i jedziesz z hmmów d lair thais |
Pod Thais najlepiej. Swoj± drog± jak można mieć taki słaby mlev na taki levlu?!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a nie ma racji???
|
Cytuj:
Pod tymi słowami podpisuje się oburącz obónóż i obugłów 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
i czy oplaca sie tam isc sorkiem z 1-2 ds? ile wyciagne expa na 1h huntu? bije z woce + e-vis + hmm mam 36 lvl i 36 mlvl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |