![]() |
Star Wars- czy są tu jacyś fani?
Są na tym forum jacyś fani Star Wars?;) Jestem ciekaw ilu uzytkownikow tego forum poza mna(bo to ze ja jestem to chyba widac :P ) jest fanami gwiezdnej sagi :))
|
Ja tam osobiście wolę serię Star Trek ale Star Wars też niczego sobie. Szczególnie podobają mi się gry z tej serii (a grałem już w dwie :D Jedi Knight 2 oraz Rebellion)
|
jak moj nick wskazuje... ale wbrew rebelianckiej propagandzie jestem ewokiem imperialnym...:evil:
|
Ja jestem fanem STAR WARS od wielu lat.
|
Hy Hy ja jestem fanem SW ;)
strasznie tylko sięgrzebią z tym ostatnim filmem... podobno to ma być cośznacznie lepszego od wojny klonów ;) Btw. Kto tutaj przeczytał książkę "Gwizdne Wojny"? Ja tak :] |
Ja ksiazki nie czytalem
Ale ogladalem wszystkie 5 czesci filmu (stare i nowe) A najlepsza gra o tematyce star wars w jaka gralem to Jedi Knight: Jedi Academy!! :D |
:baby: :baby: :baby: kocham :baby: :baby: :baby:
|
Ja gram ogladam i czytam wszystko co zwiazane z sw
polecam gry jedi knight jedi academy i jedi knight 2 |
Równiez lubie SW a jako modek pozwolilem sobie dodać tematyczna sondę. A zatem glosujcie!!
|
Zagłosowałem - jasna strona roooles - I want to be a Jedi :)
Jestem fanem SW :) |
yea wreszcie coś o SW
Jestem fanką Star Wars (od wielu lat). Czytam książki (wszystkie - w miarę jak wychodzą). Ba... mam te wszystkie książki ;)
Oczywiście moja pasja zaczęła się od momentu obejrzenia drugiej trylogii (tej starszej), a pierwszą oglądam przez sentyment do tamtej. Aha i najważniejsze: Jasna Strona :) ps. jak to czytam, dochodzę do wniosku, że pasja ta jest na tyle silna, że można ją nazwać chorobą... ;) pss. Magus jak na razie jesteś w mniejszości ze swoją ciemną stroną :p |
a ja chce byc sithem
tak, silnym budzącym strach w przeciwnikach złym jedi z pięknym czerwonym mieczykiem |
Cytuj:
Co do książek... jest ich wieeeeele ale ja nie przeczytalem żadnej ;) Po prostu nie uznaje EU(książki, komiksy i wszystko inne) uznaje tylko filmy ;) A strona... oczywiscie Dark Side ;) |
Cytuj:
najlepsze gierki to jk outcast 2 i jk academy jestem sithem i mozecie mnie pocalowac ;];];];] best force grip ;] "THE FORCE WILL BE WITH YOU " ;];] POZDRO SW MANIACS re up do vanessy : teraz sily sa wyrownane :P wy oszusci ;] |
Alderaan 2004: Rok Przed
Chciałbym poinformować ze od jutra (21 sierpnia 2004r.) zaczyna sie najwiekszy w Polsce, dwudniowy zlot fanów Star Wars w Sosnowcu, Alderaan 2004:Rok Przed ;) Niestety wstep na niego nie jest wolny, żeby móc tam wejsc trzeba bylo zglosic sie kilka misiecy temu i wplacic kwotę jak się nie mylę około 60zł. Główne atrakcje to turnieje karciankowe, konkursy wiedzy, różnego rodzaju prelekcje przygotowane przez fanów, prezentacje wykonanych przez nich strojów (m. in. oryginalnej, posiadającej certyfikat zbroji szturmowca z klasycznej trylogii, wartej 5 tys zł... jest to jedyna taka zbroja w calym naszym kraju, jej posiadaczem jest Mike, redaktor strony Imperial City Online), a takze "turniej mocy" ktorego szczegoly nie są znane, oraz LARP- rodzaj rpg... gracze wcielą sie w różne postaci, m.in. Rebeliantów, Imperialnych, Yuuzhan Vongów... przypominało to będzie tibię tyle że... wszystko będzie działo się na prawdę :D
No i co wy na to?;) Ktoś z was może był na alderaanie w zeszlym roku lub wybiera się w tym?:D Ja z pewnych przyczyn w tym roku nie moglem byc tam obecny, w przyszlym jednak jadę na 100% :D Btw, polscy tibijczycy mogą jak na razie tylko pozazdroscic fanom SW :P |
Jestem fanem SW grałem juz w SW Jedi Outcast, SW Jedi Academy, SW KOTOR, wszystkie przeszlem pare razy i dalej mi sie nie znudzily, gram tez on-line w SW Jedi Academy jest swietna zabawa polecam.
Ogladalem wszystkie czesci filmow z serii SW i moge je ogladac bez konca :D ok koncze bo jak zaczne to nie moge przestac... poprostu kocham SW :) aha jestem sithem bo uwielbiam czerwony kolor miecza. |
ten blask miecza, te zasady...chce być Jedi ;)
|
-Niech wiec tak bedzie... Jedi...
Ja tam wolalbym byc Sithem... Takim mowiacym po trzy slowa, budzacym strach, potrafiacym samym spojrzeniem wymusic szacunek... Yeeeeahhh... Ja tylko widzialem 5 filmow po kilka razy:P Ale Mroczne Widmo 'troche' wg mnie spartaczone... Atak klonow mi tam sie podobal;) |
Az takim wielkim maniakiem i fanem to w sumie nie jestem nie wyrecytuje wam tu tekstow z filmow nie przepisze ksiazek z pamieci ale ogolnie lubie ;)
|
Tpm
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23. |