![]() |
Price list na Azurze
Oto nowe price list (nie ja to wymyslilem.)
Armors: -Knight armor 8k -Crown armor 20k -Blue robe 30k -Golden armor 60k -Dragon scale mail 120k Helmets: -Warrior helmet 8k -Crusader helmet 10k -Royal helmet 40k -Demon helmet 400k Legs: -Knight legs 12k -Crown legs 25k -Golden legs 180k Shields: -Tower shield 10k -Crown shield 12k -Medusa shield 12k -Vampire shield 25k -Demon shield 60k -Mastermind shield 220k Boots: -Boots of haste 50k -Steel boots 100k Swords: -Fire Sword 7k -Bright sword 18k -Giant sword 25k Axes: -Knight axr 3k -Fire axe 15k -Guardian halberd 15k -Dragon lance 20k Amulets: -Platinum amulet 8k Backpacks with rings: -BP of Club rings 4k -BP of Axe rings 6k -BP of Sword rings 8k -Bp of bolts 5k -Bp of burst arrows 25k -Bp of Heavy magic missile runes 1.5k -Bp of Sudden death runes 5k -Bp of Ultimate healing runes 3k -Bp of Explosion runes 4k Co o tym myslicie? |
Signed. B)
|
Chyba są pojebani. 7k za fsa?;o To na nowych swiatach po tyle chodzi... K arm to samo ....
|
Co sie przejmujecie?
Moga spamowac sobie listy gdzie chca - i tak cen rynkowych nie zmienia |
nie zmienia ale nooby zobaczyli te ceny i typ mi wyskakuje za wh 2k albo za fs'a 7k pewnie ze nikt tego nie kupi no ale niektorzy mysla ze uda im sie dsm za 120k selnac GL&HF
|
Haha bede robil wszystko zeby ceny takie jakie sa byly dalej olac price listy
|
@up
Jeśli Shanoz to naprawdę Ty, to no comments... -.- |
w ogole niepotrzebny topic
glupota niektorych nie zna granic. haha powiem tylko, ze ta price lista funkcjonuje wewnatrz Wanted xD i WA |
I tak kazdy bedzie sprzedawal itemki noob charami.Ja nie mam zamiaru np FS caly dzien za 7 k sprzedawac.A propo listy,to teraz bedzie tak,ceny niby podrozaly to Wanted będzie tym bardziej pekowal bo bardziej bedzie sie im opalcac krasc.Wiec ludzie nie dajcie sie nabrac na te nowe smieszne ceny.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00. |