![]() |
Opłacalność Aola
Mam :
G arm 45 k Bs 12k Vamp s 16k K Legs 14k boh 38k Crus Helm 5k Bede zaraz Pacc(elite knight) , czy nosic Aol ??:( |
Aol kosztuje 50k i żadna rzecz z twojego eq nie przekracza tej sumy. Może jednak ci wypaść więcej niż jedna rzecz (np. g armor i k legi), wtedy suma jaką stracisz to będzie 59k + bp. Ded jest jak ruletka - nigdy nie wiesz co stracisz ;)
|
Racja...
UP
To prawda , lecz będac Pacc i Elite spadnąć może mniej itemów xd |
@up
To prawda, ale ja mając elite straciłem jak jeszcze grałem - demon shielda i knight legi :P |
Blessy
Zamiast Aola kupić np. 2 Blessy a 30 k na runy mieć ?
|
Cytuj:
|
xd
To może wogule lepiej lupić 5 blessow xd , a i mniej expa strace przy EWENTUALNYM dedziku
|
Moim skromnym zdaniem nie ma sensu kupować Aol'a jak na takie EQ.
Jak dla mnie możliwośc, ze wypadnie Ci armor + shield jest mała. A co do blessów to zalezy jaki lvl. Do 50 posiadanie wszystkie wykupione blessy jest smiechem. Zainwestuj w uhy + mfy dla druida. |
tak w ogóle to zainwestuj w tic-taci
a na serio: ja bym kupił 5 blessów |
Odp
Mi na test servie wylecial DSM MMS BS , pamiętam to i 'boli mnie to ' , że w rl tibii też mogę tak mieć ;p
PS , odpowiedzcie coś , bo nie jestem zdecydowany ... |
...
jak myślicie? co zrobić ?
Proszę o radę doświadczonego gracza... |
omg
nikt mi już nie odpowie ? :baby:
|
Rozwiązaniem twojego problemu jest... chodzenie w P secie, steel hełmie, dwarven shieldzie. Nie bedziesz miał na sumieniu swojego eq. :]
|
lol
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli szkoda Ci 50k na AOLa to niestety to jest jedyne rozwiązanie. |
Spamer jestes?...
Nie kupuj aola. Kup sobie ileś tam blessów i runy a ja skorzystam z okazji i zapytam. C arm- 30k, bs- 25k, vamp shiled -40k , royal helmet- 40k, k legs - 40k, gs - 25ki kupie bohy - 65k. Kupić wtedy aola? |
debil
Mam 40 lvl i jestem Rycerzem...pomyśle trochę...
|
Kup
Cytuj:
|
Cytuj:
.... albo poskiluj |
...
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:21. |