![]() |
Nowy Rekord W Biciu Expa
Tak jak w temacie..Nezo zdołal zrobic w jeden dzien az 6,863,640 expa !!
Zrobił on z 161 lvla na 166 w jeden dzien. Gratulacje Nezo~ Chyba ze to jakis kolejny bład eriga :] |
Eriga da się oszukać. Wystarczy expić do późna w nocy (do 2 może wystarczyć). Dzięki temu ta sesja expienia od zalogowania do tych późnych godzin nocnych będzie liczona na następny dzień. Da się w ten sposób zwiększyć czas na na bicie dużej ilości expa.
Jednak 7kk expa nawet wykorzystując to co piszę (nie mówię, że Nez tak expił) to i tak bardzo ładny wynik. A jeśli rzeczywiście nabił to od updatu statystyk, do updatu statystyk to respect dla tego pana :P |
ciekawe na czym...
|
Cytuj:
@topic To błąd na Erigu. Mi np. w jednym dniu naliczyły 373k expa, a tamtego dnia wbiłem co najwyżej 100k. |
very nice =]
@up Watpie zeby to byl blad erigu @mathoff Na czym? Na warlockach gdzie mozna wbic 300k+ expa w 1h =] Trzeba miec tylko duuuzo sd'kow i dobrego blockera =P |
Cytuj:
|
Wszyscy wiedzą jak działa licznik expa Eriga [i jak go skutecznie nabić] więc to już nie błąd ale raczej standard... [wszyscy w Top Exp w 1 dzień to wykorzystali...]
Hydry?! Demony?! A o wrl to nie słyszeliście? 200k+ exp/h i tylko na mana fluidach. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@BOtter Jojo... kazdy kto wbil tyle expa nie musi sharowac acc... -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT: @up: to chyba Ci się śniło :D |
Cytuj:
|
tak na anticy wszystko jest mozliwe wiec spoko
|
Cytuj:
Ten ss chyba z Otsa jest bo to nawet na Antice nie jest mozliwe, gdyby tak bylo to wszystkie druty z Tibi (wraz ze mna) zaczely by pisac petycje do Cipow o to ze na antice mozna a gdzieindziej nie... @Arcydemon Prosze Cie czytaj wszystkie posty zanim cos napiszesz.. |
Cytuj:
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 92 World: Antica wytłumaczysz mi to ? a zreszta, czy UE nie powinno też udeżyć w te kratki nie tylko na dole, ale tez u góry ? nie w sklepach/domach, ale pomiedzy nimi tez jest wolna przestrzeń |
Temat druida walącego UE pewnie był nie raz poruszany na tym forum. Więc wyjaśnię o co chodzi.
Otóż kiedyś, dawno, dawno temu, kiedy większość z Was nie grała (ja również) w Tibię czarów uczylo się ze zwojów, nawet knighci mogli ich używać o ile mieli odpowiedni level i magic level i takim oto sposobem Monge, który zapewne jest weteranem w tej grze ma możliwość używania czaru Ultimate Explosion |
Cytuj:
Kilka lat temu nawet i pallkowie siali z ue... |
I knighci pewnie też ? -.-
Do nauczenia się UE ze scrolla potrzebny był mlvl... Pokaż mi palla z mlvl na UE [poprzedni system magii] I dlaczego już nie? Spelle ze scrolli nadal działają [He Man czy inny pall summonujący sobie monki] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |