![]() |
Ile dziennie gracie w Tibie
nawiazujac do tematu kolegi Kubakapica"to jest juz koniec" chcialbym spytac ile dziennie gracie w Tibie.Prosze o szczere odpowiedzi.Ja jestem nalogiem okolo 8 godzin dziennie ;( 8)
|
ja gram najwyżej 3 godziny :P
Przecież są też inne gry internetowe :D :D :D :D :D |
8 Godzin!! :)) HEHE to prawdziwy maniak z ciebie jak jak posiedze przed moim kompem 4 godziny to jest dobrze ;) A który masz lvl i od kiedy grasz w tibie bo mnie to bardzo ciekawi :P
|
Ja gram czasami 8h czasami 4h i to nie jest dużo mam czas jeszcze na inne rzeczy!!
Dużo do 12h 20h:] 3h to za mało jeśli chcesz iść na długi hunt:) |
Ja gram tylko jak mam wolnego kompa i nie mam lagow. Tj kolo 5h, ale to tez zalezy od dnia i innych czynnikow:P.
|
Ja wstaje o 10 ide spac o 24 wiec tak okolo gram 10h dziennie w tibie....to jest choroba nie sadzicie? :(
|
Ja naprzyklad siedze od 5-7 h dziennie. Ale nie trenie non stop tylko lubie tez postac pod depo i sie posmiac :P
|
Ja dziennie siedze jakies 5-6 h (od niedawna), wczesniej gralem 8-9h ale teraz moj brat siedzi non stop i expi swoim palkiem na Elysi i gram tak jak mowilem 5-6h, a moj rekord to 15h przy tibi ;)
PoZdRo DlA wSzYsTkIcH mAnIaKoW ! :)) |
ja gram w przedziale 5-8h. Ale nigdy cale 8h naraz tylko co jakis czas (2-3h) robie sobie przerwe. Maniak może zemnie jest ale prubuje ograniczyć naług xD
|
ja siedzie dziennie okolo 2-4 k albo 4-6 h. Ale moja starsza mowi ze to jest nalog.:D
|
ja gram na wakacjach cały dzień (chyba że starszy zrzędzi to robię se przerwę 1h ) , ale jak sie zaczyna szkoła to gram max 4h bo wracam do chaty około godziny 16 ;(
|
hmmm ja ostatnio bardzo malo czasu poswiecam tibi moze z 2 ~ 3 godzinki , ale wszystko zalezy od innych czynikow ( pogoda , wypady z kumplami itp). Tak szczeze to nie moge grac wciaz w tibie bo poprostu ona mi sie znudzi .
|
Łoooo ja tam gram od rana czyli od 5 ;] do 23 .... wiec sobie mozecie obliczyć :D ( ale robie sobie lekkie przerwy xD ) lcz w roku szkolnym to tlyko z 7 godzin :/
|
Eeee, tam. To choroba , któr aszybko może przejść...wystarczy że cie udupia np. pzred podróżą do banku, w którym chcesz zdeponować np. 100k w złocie ;(
|
Ale najgorszy symptom Tibii wystepuje wtedy, kiedy zachorujesz na nią a np. nie masz neta w chacie...czyli pozostaje kafeja. tracisz nie tylko wzrok ale i kasę...DUUUUUŻO kasy :( np ja, jestem teraz na wakacjach w Kaliszu i co? siedze na kafei i gram. Od wtorku codziennie po 6 5 godzin...ale wydałem kasy, nie kupuje nic. Picia lodów, niczego HEEELP 8o
|
Jak mam wolny dzien to jestem w Tibi ~16h na dobe, ale aktualnego grania to jest moze ze 2-3 godzinny dziennie srednio w skali tygodniewej.
|
re topic
ja 0 setnych sekund na dobe :P ;] poprostu nie gram w tibie przerwe se zrobilem :]
|
Hmm teraz to z 15-16 h. Wcześniej jak trzeba było walczyć o utrzymanie w topce serwa to nawet po 20h.
|
przez ostatni tydzien to łącznie grałem około 2h ale w przeszłości grałem po 7-8 godzin dziennie
|
Teraz gram 5h ale od jutra bede gral max 3h
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:46. |