![]() |
Nowy wygląd Tibia.pl
Jak oceniasz nowy design? sms.tibia.pl <---- tutaj testy
|
Stronka według mnie stała się bardziej przejrzysta, moim zdaniem lepszy desing niż poprzedni.
|
Według mnie poprzedni był o wiele lepszy. Obecny nie przypadł mi do gustu.
|
hmm... taki sobie, ale zastanawiam się czy to ja mam (znowu!) problemy z arkuszami css czy rzeczywiście obydwie kolumny menu mają być po jednej, prawej stronie ??
p.s. napis "download" zawiera błąd a konkretnie brakuje w nim literki "o" |
Bardzo ladny jest nowy wyglad, ale stary byl tez bardzo ciekawy... i teraz niema tego czegos "czy wiesz ze...." :P A wlasnie weszlem zeby cos tam sprawdzic a tu pip.... wszystko nowe
btw. zauwazylem to juz wczoraj przegladajac czary o.O |
Brzydki, i to dosyć ostro... Bosal, uzgadniałeś to z kimś?
|
Strona jest... CUDOWNA!
Im mniej grafik, tym lepiej(25 kilobajtów mniej!), a wygląda niesamowicie. |
Piękne tylko za szerokie są te te pola gdzie sie klika na linki. 40% wszerz to zdecydowanie za dużo.
|
Wygląd ładny, ale jeśli juz menu ma byc po 1 stronie to niech nie będzie 2 pasków tylko 1, albo niech będzie tak jak wcześniej po obu stronach :P
|
Ładny chociaż nie jestem zdecydowany co do loga? A co będzie z forum. Znalazłem też błędzik. Download nie Dwnload. Dobry.
|
Cytuj:
Mi się podoba. Jest prościej, przejrzyściej. Dobry pomysł, że będzie można sobie ustawić jaki ma być wygląd. |
taki sobie, taki malo urozmajcony. pare kolorow i jeden wzorek:( I jakos niepodoba mi sie to ze wszystkie buttony sa z jednej strony (chyba ze to tylko u mnie;p)
|
Okrutny design moim skromnym zdaniem, czekam aż bedzie dostepny stary.
|
WTF!? Tylko nie to...
Stary wygląd był The Best! Żadna stronka niemiała tak fajnie ukształtowanego wyglądu! -.-'' Wiem że ten nowy będzie się poprawiał, ale ja wole ten Stary (Re$pect) X( EDIT@: Why w sondzie niema np. "Do ...", lub "Wolałem stary" itd? -.- |
Nie powiem, ze brzydki, bo jest nawet dobry, ale stary lay [hail yon ;] o wiele bardziej mi sie podobal. Napis "Tibia.pl" obok swiecy jest beznadziejny.
|
Wygląd jest bardzo dobry ^^
Stronka stała się bardziej pżejrzysta |
Bosal czy to Mambo? czy sam takie cos w 100% zrobiles?
|
mi sie nie podoba poprzedni 100x bardziej mi sie podobal
|
Menu strasznie ubogie, bardzo mi się nie podoba, zniszczony został cały "klimat" tibijski (Menu wyglądające jak stare zwoje; czy wiesz, że itp.)
Jeśli można to : PROSZĘ O PRZYWRÓCENIE STAREGO WYGLĄDU STRONY! |
@Dobo - tak
Jesli chodzi o wszelkie problemy z wygladem, formatowniem tekstu ogolnie z cssem, to staramy sie je jak najszybciej rozwiazac, strone napisas Matkus dawno temu i nikt nie wie gdzie co jest ;] za jakis czas bedzie nowa wersja ktora matkus obiecuje wiec pewnie bedzie lepiej :P Jesli chodzi o czy wiesz ze... napewno bedzie, ale w troche innej formie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |