Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Przygody Ayunii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=81621)

Ayunia 19-06-2006 22:01

Przygody Ayunii

HJest to mój pierwszy fake, jednakże nie umieściłam go w temacie "moje pierwsze fake" ponieważ to nei byle jakisj eden skan ale dosyć długie fake story. No to zaczynamy ^^

>>> PRZYGODY AYUNII <<<
>>> PROLOG <<<

http://magiawitch.w.interia.pl/fake_1.PNG

http://magiawitch.w.interia.pl/fake_2.PNG

http://magiawitch.w.interia.pl/fake_3.PNG

http://magiawitch.w.interia.pl/fake_4.PNG

http://magiawitch.w.interia.pl/fake_5.PNG

To mój pierwszy fake, więc proszę o wyrozumiałośc, i napiszcie czy mam robić dalej, czy dać sobie spokój. Aha, i proszej eszcze o 3 rzeczy:
- Outfity drzewek kamieni kwiatow czy czegos takiego
- oraz podobnom do mojej postaci dziewczyne w ruchu (ja moge juz sobie spritep okolorować ^^)
- oraz oczywiście COMMENT PLZ

Karolkens33 19-06-2006 22:09

Nice fake.. ;) Gdyby to nie był twój pierwszy fake to dał bym 7/10 ale daje 8,5/10. W końcu prosiłeś o wyrozumiałość. :p

Krizz 19-06-2006 22:15

- czyścimy.

Ayunia 19-06-2006 22:15

Prosiłam ^^
Dzięki za takom dobrą ocenę, ja jestem straszneik rytyczna w tosunku do mojego fake :P krzywa ściana, mało widoczne (aelj ednak!) dziury w podłodze ... następnym razem bardziej siep ostaram XD

^^ na reszcie jakaś ptrawdziwa, krytcyznao cena!!! A to jest dopiero prolog, kcja rozwnie sie w czesci 1 :)

predalien 19-06-2006 22:16

Oh my God, ta ortografia aż PARZY w oczy.
Ocena:
Wykonanie: 7/10
Fabuła 4/10 Nic specjalnego.
Ortografia: 1/10
Ogólnie: 4/10

Jaszczurek 20-06-2006 14:14

Zapowiada się ciekawie, ale co będzie dalej to się okaże. Narazie nie oceniam za mało.

rolan 25-06-2006 19:32

ocena

ocena 10/10 ale szybciej wymyślaj!!!!!!!! bardzo dobre ale jak muwilem szybciej

Uther92 25-06-2006 20:55

7/10 Za ortografie i wpadki przy pisaniu, ale ogólnie fajne B)

Nadrill 25-06-2006 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Kriss
Dark Kriss ustatkowywał się przez wiele tygodni, stawał się coraz bardziej łagodny, i darował wiele błędów, więc modki zaplanowiali zasadzkę, aby zakłucić powracającą do Dark Kriss'a harmonię, zmieniły piękny Stary Wygląd strony głównej, na jakiś obskurny i prosty... NIEMA! Dobrego Kriss'a! See you in Hell! Tu jest tylko Dark Kriss...

P.S: A już przygotowywałem się na ironię... nie będzie ironii -.-''

No... fajnie. Rozumiem.

Co do fejci: plusik za dość oryginalny pomysł(zalotnicy? łał!), lecz później psuje cały efekt te opuszczenie domku. Już widzę super przygody... można to było naprawdę nieźle rozwinąć.

Impalable 25-06-2006 21:04

Cytuj:

Na przedmiesciach Thiasu, mieszkala sobie najpiekniejsza kobieta w calej Tibii! Miala na imie Ayunia. Mieszkałą w niewielkim domu, ktory byl tak zasypany prezetami od zalotnikow, ze byl to najpiekniejszy dom na swiecie
Nie masz przypadkiem jakis kompleksow? Jakze inteligetna i odkrywcza fabula. Oczy mnie bola od bledow. (Za brak bledow lub ich nadmiar w cytacie przepraszam)
Btw. Jedyne co "masz fajne" to Avatar.
PS. Zapomnial bym o tych pieknych scianach.

Max121 26-06-2006 08:20

Nie no naprawde ostatnio jakiś czas na wyjątkowe szmiry (czyt. shity)...
1.Fabuła = 1/10 (czy ona ma jakiś sens ?)
2.Wykonanie = 2/10 (n/c)
3.Ortografia = 0/10 (!!!)
4.Ogółem = 3/10

TomStonE 27-06-2006 18:40

Ej jak wy możecie oceniać fabułę na podstawie prologu?? Mi się nawet podoba
troche ta ortografia i za krótki prolog, ale jak na 1 fake to nieźle (Widywałem dużo gorsze)

Max121 29-06-2006 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TomStonE
Ej jak wy możecie oceniać fabułę na podstawie prologu?? Mi się nawet podoba
troche ta ortografia i za krótki prolog, ale jak na 1 fake to nieźle (Widywałem dużo gorsze)

Na tym polega prostota amatora...

R4z0r 29-06-2006 13:58

Ehhh krzywe sciany brak fabuły jako takiej.SUPER MEGA HIPER WYPIERDOLONY W UKŁAD SŁONECZNY PRZEZ ZALOTNIKÓW ^^ Hiroł
Wykonanie:6/10
Fabuła:0/10
Inne:0/10
Srednia:2
Popracuj nad fabułą i starannoscią to może cos z tego będzie

Alyreherie Salkeverd 29-06-2006 15:08

Nawet fajne

nie znam sie na fake ale nwet mi sie podobalo moze troszke sciany krzywe :P jak bedzie tego wiecej chetnie skomentuje :D

Rekin Master 29-06-2006 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ayunia
Prosiłam ^^
Dzięki za takom dobrą ocenę, ja jestem straszneik rytyczna w tosunku do mojego fake :P krzywa ściana, mało widoczne (aelj ednak!) dziury w podłodze ... następnym razem bardziej siep ostaram XD

^^ na reszcie jakaś ptrawdziwa, krytcyznao cena!!! A to jest dopiero prolog, kcja rozwnie sie w czesci 1 :)

pro pos mmea osolwni kortgrafizcn y, óiwęż zprda sei
tlumacze:
popros mamę o słownik ortograficzny, uwierz mi przyda sie
fake...glupia fabula to tyle :P:P

Misza 29-06-2006 20:53

Kiedys fajnie. Kiedyś ludzie nie robić prologów, od razu dawać pierwszą część. Kiedyś ludzie dawać fejk o ork. Kiedyś bardzo fajnie. Misza zły. Obcy nie-przyjaciel, bić Misza głupim fejkiem. Obcy won z działu fejki.
@down: Jak masz 6 z polskiego to powinnaś wiedzieć, co to ironia bądź sarkazm.
@Dark Alphadron: Ja wolę mówić "orce". Bez zamieniania "c" w "k", jak to jest w angielskim. Według tych wszystkich Miodków i innych ortografów, powinno się mówić dodatkowo "krasnoludowie" i "elfowie". Krasnoludowie ujdą, ale tych drugich za nic nie przełknę. "Elfowie" brzmi dobrze tylko jako "Elfowie Wysokiego Rodu", chociaż "elfy" i tak tam bardziej pasują.

Ayunia 30-06-2006 10:00

-_-"

Jesteś, nie czepiajcie się tak tej ortografii! Pisałam na szybko bo w szkole mam 6 z polskiego :P Ale jak was to tak kłuje to zrobie beznadziejne fake o regułach ortograficznych :P A czy 1 część zrobię, nie wiem, a miałam już dośc dużo pomysłów...

PS. I nie wiedziałam że orci są takie fajne, Misza :P Bo w każdym fejku gdzie są orci wszyscy piszą "orci już były, 0/10 za fabułe!" Dobra, to mój pierwszy fake, moge go wykasować i zrobić o orcach lub regułach ortograficznych :P Albo wogóle wsadzić sobie gdzieś fake!
PS1. Ortografia też taka kiepska, bo przyzywyczaiłam sie pisać na Tibii, a tam nie ma polskich znaków, i pisałam na szybko żeby mnie potwór nie dednoł! :P

Dark Alphadron 30-06-2006 10:59

Cytuj:

Jesteś, nie czepiajcie się tak tej ortografii!
Jesteś? Co za jesteś?
Cytuj:

Pisałam na szybko bo w szkole mam 6 z polskiego
Na pewno przy takiej składni pisma masz 6. Jasne.
Cytuj:

Ale jak was to tak kłuje to zrobie beznadziejne fake o regułach ortograficznych
TU się zgadzamy. To by było denne. Ale ten docinek był, co tu dużo mówić, głupi. Wymyśl jakiś lepszy.
Cytuj:

czy 1 część zrobię, nie wiem, a miałam już dośc dużo pomysłów...
Jak chcesz to rób, tylko wyprostuj jakoś fabułę. Oceny pójdą w górę.
Cytuj:

PS. I nie wiedziałam że orci są takie fajne, Misza
ORKOWIE! Orki (orci?) to takie ssaki morskie.
Cytuj:

Bo w każdym fejku gdzie są orci wszyscy piszą "orci już były, 0/10 za fabułe!" Dobra, to mój pierwszy fake, moge go wykasować i zrobić o orcach lub regułach ortograficznych
On nie wypominał ci że nie zrobiłaś fake o orkach, tylko wspominał "stare dobre czasy", kiedy to Crowal zaczął robić "Orci atakują rookgaaard". (i znowu te orci... nikt nie wie jak się to pisze czy jak?)
Cytuj:

Ortografia też taka kiepska, bo przyzywyczaiłam sie pisać na Tibii, a tam nie ma polskich znaków, i pisałam na szybko żeby mnie potwór nie dednoł!
DEDNOŁ! I ty za to masz to 6? Za taki błąd na pewno by ci 6 nie dali, nawet wątpię czy 5 by uszło. Poza tym nie NA Tibii (pisać na grze? Nowość!), tylko W Tibii.

Max121 30-06-2006 11:45

Cytuj:

w szkole mam 6 z polskiego
Ten tekst mnie po prostu rozwalił. Nie ma jak przy nim nie rotfl'nąc. Ja jestem ciekaw za co tą 6 masz, chyba dużo w łape dajesz, bo powinnaś wiedzieć jak się piszę słowo wogóle (dla niekumatych piszę się w ogóle).
@toppic
Tak ogólnie to gdybyś popracowala nad fabułą (super hero -.-) i ort. to może by coś z tego było.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:51.