![]() |
IRC i pokój #tibia.pl, słów kilka.
Pozdro, pozdro, Własnie przed chwilą dostałem bana w pokoju #tibia.pl na serwerze [irc.quakenet.org]. Oczywiscie musiałem coś przeskrobać gdyż bana za "free" sie nie lapie. I tutaj dochodzimy do sedna sprawy: niczego nie zrobiłem i dostałem wpierw kicka, pozniej zostałem przyprawiony banem.
Przyznaje się Wam, ze napisalem kilka literek na kanale default -"ogólno widzącym". -Ani nie oferowalem pacca -Ani nie pytałem o "nie dozwolone porady" -Ani nie przeklinałem -Ani nie trollowałem Wypowiedziałem zdanie w kwestii zbanowania Pana który oferował IP OTSA. Powiedzialem ,ze dobrze zrobiono banując go. Uwazam, ze dostałem bana za nic i jestem z tego powodu zdenerwowany. Uwazam równiez iz ten kanał w/w jest przepełniony "bashowcami" i ludźmi rozmawiającymi "dla podpuchy" [czyt. głoszącymi herezję i piszącymi pod witrynę www.bash.org.pl]. Operatorzy tego kanału są aroganccy i "nie mają ochoty na dłuzsze dyskusje" z "przyszłą ofiarą". IRC schodzi na psy poprzez bash'a. Bez sensu... Pozdrawiam i dziękuję za uwagę. Dobranoc. |
Przeciez tam siedza same takie szumowiny, nie warto tam wchodzic, banuja nawet za "Czesc". Mówie ci daj sobie znimi spokój.
|
Eeeeejjjj... Mogę sobie zrobić skrina na pamiątkę????
Macie wszyscy, kurfa, dowód, że jestem szumowiną!!!oenoeneo |
No to tu żes mnie zranił, oni sa szumowinami, ja zawsze gram dobrego :) Ale ciii bo dostane bana :P Wiec prosze nie uogolniaj :P
|
chat #tibia.pl? Panie, Zuo i Mhrok... Nie wiem czego, ale zazwyczaj nowi mają jakiś dar\talent do pisania takich głupot, że żyjecie tam max 1H, potem ban :D
Nie martw sie banem, pod koniec miecha wszystkie są kasowane :P |
Apeluje o zamknięcie tematu bo znowu zrobi sie nieprzyjemnie(elyta itepe)
|
@Fire Necromacer:
Tu nie chodzi o to, ze ała! dostałem bana. Chodzi mi ogólnikowo, ze są aroganci. Mnie sie zawsze wydawało, ze taki kanał to jest dla Tibia Players a nie dla kibiców Realu, pijaków i szpanerów. -.- |
Poprzednicy maja racje, na IRcu nic ciekawego juz nie znajdziesz, spozniles sie o jakies 2 lata ;]. Masz ochote jeszcze wchodzic na ten kanal ? Lej na bana;]
|
Cytuj:
A poza tym to gowno jeszcze widziales, trzeba bylo poczekac na Wujka Hoomika, Mistrza Cietej Riposty i jego slawna Cieta Riposte... |
Cytuj:
A tak powaznie to widziałem wystarczająco duzo aby wyrobic sobie zdanie o tym kanale. Zal.pl. I jescze się Drogi Forumowiczu upajasz, ze jestes #tibia.pl userem. @Modek: proponuję aby temat raczej nie został zamknięty- wydaje mi się, ze problem z tym kanałem to nie tylko mój problem. Ale i rowniez innych PL TbiPlayers. Bo chcac pogadac o Tibii otrzymuje się dawke głupoty i braku szacunku. |
Dementuje. Zalogowany na nick Haldan, nie dostałem kicka i bana nawet za:
1. Przywitanie Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Więc zluzujcie poślady. |
@Luthi
nie sluchaj ich, pewnie znowu probuja udowodnic jacy to oni świeci i cacy. A sam widziales jak jest w rzeczywistosci |
@Luthi
Proponuję, byś najpierw sprawy i smutki załatwiał na prv z osobą, przez którą cżujesz się poszkodowany, nie na forum. |
Cytuj:
|
wszedłem kiedyś z ciekawości i co sie okazało powiedzałem czesc...porozmawiałem chwile i op/mod cos mi o mojej babci zaczoł mówić :p bez zastanowienia odpowidzalem to samo w formie zartu i dostalem bana z komentarzem "twoja stara..." n/c
|
Cytuj:
Cytuj:
A "ej" to raczej nie w moim stylu. Cytuj:
bana za nic?! Albo to co napisalem jest nie logiczne?. @Edit: Moderator: mozna zamknac temat bo raczej zamierzonego przezemnie skutku ten temat nie odniołs i nie odniesie. Skonczy sie pewno na ripostach osobistych. pozdrawiam. |
Apeluje do moda, o nie zamykanie :). No więc ogolnie irc to jest stolica bashu.. a więc bash bash bash.. wszelkie pytanie o to co chcesz zapytać bedzie zbashowane... i ogolnie panujue zasada \m/ Bash \m/ a G.... ssie :D
|
To że się tam nie da porozmawiać to taki margines tylko. Ze wszystkiego i wszystkich robią tam sobie jaja Ci "stali bywalcy", którzy gadają co im ślina na język przyniesie. Chyba mamy grupy i podgrupki w naszej małej społeczności. Czyli to by było od góry: Administratorzy + Moderatorzy; Cfaniaczki i osoby które myślą że zachowując się jak niedorozwinięci będą fajni; userzy, którzy po prostu są i zachowują się (przynajmniej na forum + IRC) normalnie; Newbie + Noobki (ale ich IRC nie dotyczy...). Happy end?
|
Afryki nie odkryłeś kiedyś było głośno o tym...jak widze chyba nic się nie zmieniło:-)teraz skumałem , że masz niepotrzebne żale,ja też je miałem ale bez irca przeżyjesz więc daruj sobie najzwyczajniej w świecie:-)
edit.a jeśli coś Ci przeszkadza w kibicowaniu realu to Ban słuszny i powinien być wieczysty |
Cytuj:
Zgiń, przepadnij zawistny katalończyku. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |