![]() |
Cryminal Records
:] Za co otrzymaliscie Cryminal Record w Tibi? ;) I czy wogole go dostaliscie? :P
Dzieki temu będziemy mogli dowiedziec sie, co jest nasza najwieksza zaleta w lamaniu Tibia Rules :D Ja nie dostałem nigdy żadnego Cryminal Record ;) |
Ja dostałem za pisanie po polsku na forum (tibia.com)
|
name lock :<
|
Haha. Ja dostałem Cryminal Record podczas kupowania domku. Poje***ły mi sie miasta darashia i ankrahmun i zostawiłem kase w dp nie tam gdzie trzeba :D :D :D
|
za pkowanie ;p
|
Ja dostalem za spam na trade, jak barca wygrala lige mistrzow, heh
|
Ja też name locka dostałem :D:D Kto by pomyślał, że nick "Brutalny Siur" nie przypadnie do gustu któremuś z tutorów? 8o
|
mass pk :evul::evul::evul::evul::evul:
|
Name lock... Mam kompleksy, Puscilem Bonka, Torebka pelna strzal, Chodzaca walizka, etc, etc, etc...
|
Nigdy nie mialem ;]
|
Podobnie jak pan z góry, również nigdy nie miałem :).
|
Ja mialem Name Locka...
|
w sadzie brakuje tego namelocka ..no ale zaglosowalem to powiem ze tez dostalem, na moim starym charze... za nick Deaf Scream...powod? nick nie opisujacy postaci....troche sie wetedywkuzylem, no ale zlamalem tibia rules:>
|
Zapomniałem zostawić w depo pieniędzy za dom - już 2 razy xP
|
Cytuj:
|
Offensive Statements :)
e.q. ''that aiuEHUaehiuAHEUiaehEHehiushIEU fucking retarded br laugh'' :D |
Ja otrzymalem CR poniewaz napisalem po polsku na Trade ( przypadkiem ofc)
|
Ah te pisanie po polsku na forum. Sam się na to złapałem.
|
Pkowanie...
Przy okazji: Po ilu znika wpis z cryminal records?xD I od kiedy sie ten czas liczy? Od daty znikniecia czy dostania bana?o_O |
spoiling auction (Spoiling an auction.),
excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.), excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.), account will be deleted in case of further rule violations! offensive statement ("if you dont know him just shut up your fucking mouth" - on the boards) Im ROX :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39. |