![]() |
Thais's Orcs attack - Recording 87 rp.
Przeglądałem filmiki na Tibicams i trafiłem na ten. Uważam że jest ciekawy ^^
Klik! Ogólnie ładne hell. Dziwi mnie dlaczego on mial takie eq nie mając aol'a. Od razu mówie że filmik nie jest mój, nie mówcie "Fayna robutka xDDDD" albo "Plagiat. Ban plxxx!!!1" @2xDown : Tylko wybierając się na taką akcję mógł zabrać gorsze eq. Zawsze mógł paść jak ta kolesiówa którą trapnął :) |
Dajcie release na megaupload albo rapidshare bardzo prosze jezeli komus to nie sprawi problemu
|
@up a swistak siedzi i zawija je w te sreberka
po co ci rehost???????????!!!!!!!!!!!!!! @topic ladne akcje ( czyt. ladna rzeznia ;) ) co do tego aol to pewnie dlatego ze swiat non-pvp i raczej go ludzie nie ubija ;] |
LOL oddal mu golden armora i ss'a xD a najlepsze to to jak koles go straszy 100+ levelami ylko ciekawi mnie jedna rzecz co te 100 lvl mu zrobia xD
|
po co mi rehost??? Sprawa jest banalnie prosta aczkolwiek dziwna.. ja po prostu nie moge sciagac nic z Tibicams ... Hail internet akademicki-.-
W ogole to jest pod Tibicam czy Tibicam ng?? Bo mi sie nie chce odpalic |
Cytuj:
@ Edit już działa :] filmik super gz lootu z tego człowieczka który padł :D |
Ladny loocik :)
|
@Wielki
Jak to zrobiles, ze ci zadzialalo? Bo mi zaden sciagniety film nie dziala <wkurzony> ..... |
Filmik niewchodzi X(
|
ludzie to NIE jest angielska część forum, jezeli tak bardzo chcecie pokazac jacy jestescie dobrzy w jezykach obcych to piszcie to w angielskiej czesci
It isn't English part of the forum. If you really want to show us how good are you in foreign languages, write on English part of forum. |
Cytuj:
To zes sie popisal. A teraz prosze wskaż mi post, w ktorym ktos przechwalal się angielskim? |
hmmm to albo ja mam halucynacje albo ty jestes slepy looknij se chocby tytuł tematu
|
lol?
3 wyrazy po anglieksu i juz sie popisuje? ehh.... chyba naprawde nie miales sie czego przyczepic >.< |
Ej powiedzcie mi czym to odpalacie pod Jaka TIbia i jaka Tibicam Bo mi sie ciagle pokazuje "Connecting to the game world" -.-
Uzywam Tibicam 771 Tibia 772 |
Kurde faja ludzie! Komentujcie a nie...
Jedni się żalą, że im TibiCAM nie działa, drudzy się kłócą... Po to ten temat żeby film komentować... ehh FILM POD TIBIĘ NAJNOWSZĄ I TIBICAM TEŻ... POMYŚLCIĘ SOBIE CO TO OZNACZA... Na razie tylko 4 posty oceniają film, a 9 to totalny offtop... N/C |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |