![]() |
Elder Beholder
Chciałbym się was spytać co wiecie o Elder Beholderach i czy występują tylko w Hellgate, oraz jaką taktyke stosować na te "brązowe piłki" ;)
|
Metoda na hardcorowca:evul: - skile 85~ mlv15 -naparzasz czym się da na utamie.
----------- strachliwego-skile70+ mlv10+/2*620 many(desy) dajesz atack deesom i robisz tak żeby deesy doszły.:baby: :baby: edit:w tombach są |
Huncisz jak normalne bh, eldery wala troche mocniej niz bh, ale najbardziej przeszkadza paraliż. Podchodzisz powolutku i lurujesz pojedyńczo - żadnej specjalnej taktyki nie potrzeba.
|
Cytuj:
|
a jakaś metoda dla knightów?
|
Omfg.. Co za bzdury.... n/c! Wiem cos o tym, huncilem te kurefki ponad 2 miechy knightem... Najbardziej niebezpieczna bronia elder bh sa... jego summony... Sam nieraz uhalem sie na black, po oberwaniu comba typu po 70 od kazdego crypt shamblera +120 od eldera...A summonac cryptow moze okolo 5 +masa gazerow ktore ssaja mane jak poje...Taktyka knightem? Latac z ebh za rogami tak zeby zgubil summony, podejsc z drugiej strony zabic summony i zabrac sie za elderka...Mozna ofc od razu podleciec i zaczac go bic jesli nie zsummonowal jeszcze 2+ cryptow bo gazery raczej knightowi duzo nie zrobia-kradna mane ktorej knight i tak nie bedzie miec okazji uzyc... Wbicie sie do elderka ktory ma mase summonow kolo siebie konczy sie zazwyczaj smiercia albo wastem 10-20 uhow...I radze zawsze miec w pogotowiu ihy... i mfy...W razie paralizu. Oszczedzanie raczej na dobre nie wychodzi-odrabianiem expa zuzyje sie wiecej run/mfow
Sorcem jest to raczej prosta sprawa... podbiec, je.bnac e wave i po eb... <78 ms, 64 mlv> Palek... Ma najlatwiej jesli oto chodzi-byleby nie dac sie sparalizowac bo jak podejda summony no to palek bez shielda dostaje ostry wpier...Leczyc radze sie na 400 hp Jesli chodzi o skille to raczej nie polecam ponizej 75 skilla ataku... i broni 2 handed oczywiscie Mam jeszcze jeden ciekawe pomysl, (NIE SPRAWDZONY !) a mianowicie trapnac eb.. fire/energy bomba... Gram na non pvp wiec ogien szybko znika a zuzywanie jednej runy na jednego eb to koszmarny waste bo fb/eb sa w cenach sd z tego co pamietam..Czy oddzielic eb od jego summonow fire bomba w waskim przejsciu (tyle ze z waskiach przejsc to tylko jedno jest ; p) Po dlugim czasie bicia tych pajacow mozna sie nadziac na cos milego... http://img350.imageshack.us/img350/6918/uo02949iu.jpg |
A coż to za program na pasku zadań?
|
Elder Beho
Elder Beho wystepuja tylko w hellgate przy wielkiej bibliotece. Ja mam palka na 48 i na nich hunce (dla expu i loota). Jak grasz palkiem to wystarczy miec mane (na exure bo ich paraliz przeszkadza), uwazac na summony. Trzeba sie skupic na samym e beho, zabic jak najszybciej bo mocno bija (do 90). Przy okazji czy moglby mi ktos powiedziec jak rzadko wypadaja z nich beholder helmety?
|
Wyłącznie Hellgate, Elder behy są jak zwykłe beholdery, oczywiście są silniejsze i paraliżują. Ten paraliż bardzo przeszkadza w ich zlikwidowaniu, dobry knight powinien je nieźle rozwalać;) Pallek lv 50 , mlv 15 wystarczy, skill z 70 dista. Nigdy nie wypadł mi beholder helmet:( No chyba ,że na ots'ach:D
|
Elder Beholdery nie występują jedynie w hellgate. Na tiquandzie w Banucie (miescie malp) pod powierzchnią idąc na serpent spawny (ofc przed teleportem jeszcze xD) jest ich pare sztuk.
|
o.O miło słyszeć:P Trzeba by się tam porzejść:p
|
team'y
A co o hunceniu elderków w jakiś teamach? sorc/pall lub druid/knight
Mi sie wydaje ze patrzac na loot z nich to sie nie opyla. po 2. Pytam sie tych co zlotowali bh-helmeta? Po ile go mozna sprzedac?? |
z tego co wiem to huncąc elder beholdery można się natknąć na ich bossa- The evil eye. Czy wie ktoś jak często on się respi i jaki jest silny?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |