![]() |
Wyprawa na POH
|
Jun 21 2006, 10:36:29 CET Died at Level 23 by a giant spider
uhm....a nikt ciebie nie uczyl ze nawet z blokerem na takim levelu poh to ryzyko? |
ok thx...ok thx...
|
Nawet fajny filmik ale zaliczyłeś głupiego deda ...
|
Tak... Dead głupi :P Ale film całkiem niezły ;)
|
Jedziemy...
1)Nie ma nic gorszego niz noobki ktore nie znają pohu.... 2)Na Boga czlowieku! 2 uhy?..... bp...rozumiem... ale 2? 3)Nie mam nic przeciwko tbi, ale raczylbys next razem wrzucic luxa. 4)Nie ma to jak dostac hita, i biec przez nastepne 5 kratek nie uhając sie nie? 5) Nudny, nie ciekawy, glupi filmik. Jedyne czego moge ci pogratulowac to to, ze masz ladne skille jak na te czasy (update). |
Etoric...
Ryzyko ale Tibia 4fun. |
Etoric...
Ryzyko ale Tibia 4fun. catek masz lipe chlopie... zaluj ZUper Hero And Gostex Thx ;] Dead gupi jak cholera Nieugiety a)To noobek wybral sie poznac poh, żeby nim nie być Wielki Mistrzu. b)Bp ? Zebym stracil ? hyhyhy c)A po co ? Niech każdy widzi d)Nom tu był błąd - panika e)Nom dalczego nudny i nieciekwy ?Powiedz co poprawić, a nie po prostu stwierdzasz, że głupi. Thx za pogratulowanie mi skilli :D |
1) W sumie tez prawda, ale lepiej popatrzec na filmiki i potem jazda ;)
2)Złe podejście z twojej strony, uhy są poto aby się nimi uhac ;) Wolisz stracic all po truchu przy smierci, czy te 8 uszkow i dobiec do temple? ;) 3)Własnie chodzi o to, ze nie widzi. Nie chce mi sie wlaczac tbi do kazdego filmiku xD 4)Cóz, zdaza sie ;) 5)Pokazałbys, ze jestes pogaty. Wez ten bp uhow, bp hmm, pare mf i idz z qmplami na of/poh/d lair. Pokaz, ze jestes kims i nie pytając sie co chwila "co tam?" sam sprawdz dziory ;) PS: Chetnie obejrze następny film ;) PS2: Lubie tą emote: ;) |
Gdy zrobie nastempna wyprawe to napewno Cie poinformuje ale to nie w najblizszym czasie bo teraz zaczne skilowac do 75 dysta i potem na guardy do 35lvv ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |