![]() |
Iridia "noobhilator" quest :P
Polecam film, jezeli chcecie sie posmiac. Od razu mowie, ze to nie ja go krecilem :D
http://www.tibicams.tibianetwork.net...vies/show/9371 Potrzeba zwyklego tibicam, zeby odpalic. Na tibicam NG nie dziala. |
Hahahahhahahahah dobre
Btw. jeśli chcecie zewby działało skróccie nazwe :P |
Cytuj:
Co do filmu.... bekowy! HESUAHEIHSAeiuhasEIUHaiehuIAEHIUaheiuaHEUIaheuiAHE UIaheuiaHEUIaheuisaHIUSAHEIUSAhuiaHEIUAHEUIAHEUIah eiuEIH :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Jedna z tych niewielu rzeczy które mnie rozbawiły ostatnio... |
Ta strzałka mnie zgieła --> jakby taki 100 lvl niewiedzialy gdzie jest anni a pozniej jak poszli w strone demka :D
20:18 Lesley Mac'Leod: what i should write there? 20:18 Alson Menths: 1000 ahauAHUaaAHUahUAHa PS: qUEST SpOlINg |
Uhuahuahau
UAHuHAUAhuahUahUhuhuHAuHAUHaUAhA kolo jest zajebisty!!~~!! masakra Hahahhahahaha chyba kolejne 5 razy to obejrze xD
|
Jezusie.. zal.br
Gosc wpisal liczbe HP w bocie i nie aktywowal uhania pewnie... n/c Ogolnie to widzialem lepszy filmik z anni jak baba zrobila(zabili 2 demki z przodu) weszla do pokoju, ale zanim wziala nagrode chciala zobaczyc co bylo w demku i padla lol. |
ja powiem tylko tyle N/C Hahahahahahahhahaha
|
co w tym dziwnegoo debil poszedl na anni i go nie uchal bot i padl jak ciota tyle . n/c
|
ze takie nooby 100 lvl nabijaja ahahahaha power gaming rox
|
@Pawlosz : Yee ^^ Strzałka RoXand0
... || ... ||Koment ... || ..----- ... \/ Buahahaa... Prawie jak PL ^^ Dwóch miało bot na ciągłe uhanie się, 1 wogóle nie włączył... GZ Myślę że ten filmik jest wystarczającym dowodem do bana... @\/ : Spoiling to dlatego, bo pokazali drogę jak dojść do anni. |
Cytuj:
HAHAHAH lól dobry zawodnik testować bota zaraz przed wejśćiem do final roomu ahushusahusahsauhsauhsauash i dobrze że padł, BOT sux ;) |
Jeju hHAHAHahhAHHAHhahahahahHAHA
do czego to juz dochodzi w dzisejszej tibii :/ Koles nie dosc ze ma bota na anni ( normalka nie ? -.- ) to jeszcze zapomina go wlaczyc O M G !!!!! |
Cytuj:
Co do filmu to rox pokazuje jak wyprawne mózgi mają cheaterzy. |
OMG -.- -.- -.- żal żal żal szkoda ogladac -.- l. Czasami sie dziwie jak oni te 100 lv nabijaja
|
Odswieze temat. Strzalka rox. Co do nabijania 100lv to moze oni wynajmuja jakis ludzi zeby im wbijali, albo wbijaja w 4 osoby i tak po kolei (1wszy wciska hotkeye, 2gi macha myszka i uha 3ci macha druga myszka (runy ofensywne) a 4ty klawiature) <:
Ogolnie Pwned. |
omg
Jednak wielka "-->" rządzi :D to chyba najbardziej rozwalający moment filmu xD pozatym o co im chodziło "napisz 1100 albo nie, 600" bo niestety nie zalapalem 8o
Ogolnie BR wymiataja :D:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |