![]() |
80 ED - VS - TOMB na -2 za TP
Witam.
To moj pierwszy filmik wiec prosze o wyrozumialosc... Wybralem sie na tomby w miescie na -2 za tp. Momentami bylo goraco, ale czego sie nie robi zeby byla akcja i pozatym slinie sie na 2 castle shield. http://rapidshare.de/files/23702231/bak_atack.rec.html Coment plx. |
Gz, ale i tak jestem noobem ;d.
btw. zwrocilo sie? :p /Ev |
Aaaaahhh...
Od dawna na coś takiego czekałem ^^ Ale przyznasz że liche biło by się wygodniej z e-wave [sorc power :>] No i loot z lichy też w jakims tam stopniu dopisał :P |
Zapowiada sie niezle,sciagnelem ale cos sie nie odpala jak reszta niektorych filmow. Wiec niestety nie powiem czy mi sie podobal :/
|
@ 2x up
mmm...nie wiem jakby sie expilo z wava, chociaz wydaje mi sie ze gorzej i w dodatku ta vita za 160 many, afu... @ 3x up Ten akurat sie zwrocil, ale mam gdzie mam wasta po 4k i mam takze gdzie mam zysk po 150k+ xD. @ up Sprobuj sciagnac latke do klienta tibiacam 7.72. |
Cytuj:
Huh hardcore, nic wiecej nie powiem oprocz tego ze masz odwage huncic podczas burzy w takie tombie =] @seniz Lol, z czego? xD Waste "male" =p |
Cytuj:
@pozycja 4 jak kolega wyzej Ci pisze |
Dzieki,odpalilem na chwile i prądzi,ale juz jutro obejze,zmeczony jestem.
Edit:Fajny filmik,obfity w hardcore. i nie mozna powiedziec ze nic nie spadlo :p Btw.Dzieki za rady juz mi wiekszosc filmow dziala :) |
hehe tez sie napalilem na castle shielda i wkoncu lotnalem :] ale na tombach -2 za tp rzeczywiscie bywa ostro -padlem 2 razy, ale czego sie nie robi dla slawy .Moze tez wrzuce jakis filmik z tomba B)
|
Filmik niezły :) fajne akcje. Biłeś chyba tylko z visa ale czemu necromancera waliłeś z run(hmmy chyba)?? no loot taki sobie :) a ile łącznie bp mfów poszło ci?? i możesz podać orientacyjnie ile ci idzie bp mf na 1h huntu??
|
A mi filmik niechce działać ;(
|
Gz Misiu.
Akcja ostra, film nawetnawet.:) |
Fajny masz nick :D
|
Ehh... Druid to moja ukochana proesja a tak malo osob nia gra, tzn gra duzo ale to tylko yh-makerzy itd...
@Topic Filmik niezly, tak trzymaj |
dobra biewim czy wieszz ale durzo osub ma przekroczony limit na rap~ muglbys to wrzucuc na tibi cams/mega upload bo bym sobie zlokal :d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |