![]() |
Tomby
Czy oplaca sie isc sorkiem 42lvl 40mlvl na stone tomb tam gdzie sa vampy, DS, beho, CS?
Czy moze wybrac inny tomb? prosze o szybka odpowiedz a jasli byl podobny temat prosze o link |
Opłaca się nawet. Jak ci poleci vamp shield ( zależy od farta i od cen na servie) to możesz nieźle kasy zarobić:p
|
no ja akurat gram na Calmerze xD tu vamp to min 14k max 20-22k
a jaka objac strategie? 2 ds blocza? ile wyciagne expa/h? duze jest ryzyko, ze dedne? |
Mój druid z 2 ds przy mlvl 47 i 32lvl wyciąga 30-40 k/h expa .Lekkka freza i możesz paść tak jak ja wczoraj :PP
|
Cytuj:
nr.2 klepiesz z woi ds blokuja exp=hmmm min10k/h max 40k/h(40k do 1 taktyki się tyczy) lag=90%ded/kick100%=ded/blokniecie przez ds30%=ded/zajscie przez shamblery i vampy :P 40%deda ja tam expie na 34ed i 53mlv |
Cytuj:
widze, ze ty tez jestes takim, ktory stoi caly dzien w miescie i klepie mlvl albo sobie ustawia boty... mi szkoda czasu i pacca na takie glupoty co mi dadza te 15 mlvl, kiedy w tym samym czasie moge zrobic 10-20 leveli i do tego ok. 10 mlvl i sie nie pytalem, czy mam za maly mlvl. przeciez rownie dobrze moge strzelic kilka razy wiecej z GFB, kiedy w depo lezy i czeka na wydanie ~150k btw. poza tym dzieki za porady:) |
No na 42 lvlu już spoko możesz się wybierać na vampy tylko niestety dsy(summony) często blokują drogę. Vampy jeśli lurowane pojedyńczo nie są groźne ale niestety przeważnie są w respach po 2 i więcej. Czy się opłaca ... no cuż tomby zawsze się opłacają :) Na vamp shield raczej nie licz bardzo rzadko wypada (średnio około 1 na 3h huntu -chociaż wiadomo to zależy od szczęścia czasem i po 24h huntu nie zlootujesz a czasami po godzinie masz 3). Jeśli będziesz expił z summonami i oczywiście lootbag to wyjdziesz na spory + (expienie tylko visem + wand i trochę gfb od czasu do czasu :)) a exp też dobry
|
a sorkiem 40lev 38 mlev bez waste dam rade?
|
Cytuj:
Jestem providerem i sam sobie robie runy ..... a bota nie urzywam bo mam z kim gadać i mam 2 kompy :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
muj kumpel ma 76 mlvl (najlepszy sorc na servie) i wali w demonki po 1000-1100 z sd a jak masz maly mlvl to bedziesz bil z ledwoscia po 150:) |
Moze to offtopic ale na jakim tombie bez waste mfow i z czym chodzic na 30 lvl i 36 mlvl (moj voc to Master Sorcerer) I zeby nie bylo ryzka deada. Z gory ty for answer
|
A to jest za tp?
Korzystajac z okazji Gdzie zwascic 25bp gfb(jaki tomb) z blokerem of koz. |
Stone Tomb za tp jest świetny dla początkujących, tzn jego lewa strona, na prawej juz ciezej ;) ale ogolnie okey ;)
ja expie tam od 29 lvl'a (ed) |
jak epilem moim drutem na stonetomb za tp to wychodzilem jakies 20k/h epa.
hunt sie zwracal ale nie zarabialem duzo kasy, przewaznie wychodzilem na 0. moze dlatego ze bylem jeszcze niedoswiadczony, i nieumiejetnie bilem potworki ;) odkiedy mam problem z netem to juz tam nie schodze ;/. Cytuj:
|
DO jasnej Chol*** co to znaczy "To za tp" jestem w stone tombie i ide calkiem w prawo i schodze na dol i jest duzo ghouli 2 stalkery i 2 crypty jakies mumie slime itd gdzie jest to "Za tp"
|
Cytuj:
@topic na tar tombie jak juz ktos pisal samemu bedzie wielki waste biorac pod uwage to ze vampy zazwyczaj spotykamy 2 na raz i to niedaleko od schodow, na lewo biegaja dsy, a na dole jeszcze wiecej vampow i bonebeast. Anecro tam nawet nie widzialem bo dalej sie nie zapuszczalem |
mam takie pytanie : co i w jkaiej ilosci jest za tp w stonetombie o 2) co trezba miec zeby uzyc tp?
|
musisz stanac na teleporcie i wypowiedziec magiczna inkantacje: 'sezamie otworz sie'.
@down ja przynajmniej wiem jak wejsc za teleport.. |
Dobra wyprobuje to a tak na serio to niezly noobek jestes
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:51. |