![]() |
Atak orków na wieżę
Valoria, okolice wieży NPC Thabi, godzina 24:00 czerwiec 2006- ide skillować swoim cudownym knightem :p , patrzę na górę :o pełno :Ork:orc riderów. Zdziwiony biegne ku schodom prowadzącym do wieży. Odrazu, gdy wchodzę ,zostaje zaatakowany :angry: przez 2 orc shamany, daję im radę:cup: ,ale nie chodzi w tym poście o to czy dałem radę orkom czy nie ,ale o to skąd ich tam tyle było.
Oto kilka screenów z tamtego wieczora: http://img65.imageshack.us/img65/146...ytu322u6uo.png To są te Shamany o ,których mówiłem: http://img223.imageshack.us/img223/8...tu322u26wb.png A to Warlordy i Leadery (o nich nie wspomniałem): http://img153.imageshack.us/img153/3...tu322u39ab.png (Mam nadzieję ,że tym razem ss'y działaja) P.S.:baby: Kiedy dobije lvl i skille sprobuje dojsc do gory... Proste widac na ss'ach... No jest pare Leaderow i Warlordow ale nie trzeba ich zabijac mozna szybko przejsc (jak ma sie szczescie). No a jesli chodzi o orki przed wieza to sa 2 sposoby. Pierwszy: szybko-bohy ,time ring ,strong haste i wining helmet-uciekniemy do wiezy.:evul: Albo drugi: dobre skille ,eq i szturmowac do wiezy. Ja bym wybral pierwszy ( tylko to wszystko zdobyc ,a poza tym trzebaby tez skille niezle miec ,a no i wiadomo bp uhow na kazdy sposob). |
Mam problem ze wzrokiem albo tych ssów nie ma. Czy ty aby na pewno na samej górze widziałeś ridery? Bo tam sie pokazują orci ale w czasie ataku orców na thais i na samym szcyzcie wieży są warlordy.
|
SS' ów nie widać. Może umieść je na servie. A nie słyszałem, żeby był na Valori atak orców.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co do screnów to tak
1. Wchodisz na www.imageshack.us 2. Klikasz przeglądaj i wybierasz tą zdjęcie 3. Klikasz "host it" i czekasz aż ci załaduje strone 4. Gdy już sie strona załaduje zjeżdżasz na sam dół i kopiujesz link koó kótrego pisze "Direct link to image" 5. Piszesz posta i wsadzasz link między [IMG] [/IMG] 6. wszystko powinno chodzic |
Cytuj:
|
Normalne, atak Orkow, sam to powiedziales.
|
Omfg
Widze ze jeszcze nikt nie powiedzial dlaczego tam byly orki wiec ja to wytlumacze :p Poprostu to jest czesc questa... Gdy jest atak orkow na Thais w tym samym czasie pojawiaja sie tam orki... Quest jest na czesc z Amazon-seta... Mysle ze juz wszystko jasne
|
Cytuj:
|
:angry: :angry: Hmm... wontpie ze byly jakies atka orkow na valori nic nie slyszaelm ani widzlem :angry:
|
:p Baa ja sam odkyrlem ze to dotyczy amazon seta... gorzej to bedzie sie tam dostac by czesc tego seta zdobyc :p
ja swoim palkiem tam chcialem dobic ale jak widze po ss'ach to nie dam rady :o ;( |
Żeby szybko przebiec przez te ridery i shamany to niemożliwe bo shamany summonują snake. ale z gfn da sie wyczyscic. Co do tego questu to wieże dobry gracz może przejsc bez problemu no ale co dalej?
Hmm ale jak była jeszczr tibia 7.6 albo 7.5 to pamietam że tamta wieża też tam była i wtedy poszedłem swoim charem(14lvl to był max^^) I było dokładnie to samo, niestety jak wlazłem po drabince to....dead na 5Leaderach |
Cytuj:
|
Żeby to było takie proste jak ty mówisz....
Ale jak będzie ten atak orców na thais to sie kopsne na wieże, wyczyszcze z kolegami i dalej sie zobaczy... |
Posty mi sie mnożą. Sry
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:28. |