![]() |
Elder Beholder
Elder Beholder - z tym potworem mam do was pytanie, czy on jest az tak silny jak o nim mowia? ja w zyciu zabilem tylko jednego na test servie ale nie byl az tak silny. a od tego momentu minol z rok jak ja nie gram juz ;/
Niewiem jaki jest teraz czy moze mi ktos powiedziec jakie to jest silne czy ublocze to 63 knightem. I prosil bym jak ktos ma jakis film z hunta na tym potworze o zamieszczenie z gory dziekuje p.s jesli taki temat byl to sorry nie zauwazylem albo nie bylo zawartych tam informacjii o nim jakich ja potrzebuje |
63 knightem to ubloczysz z palcem w... uchu :P Przynajmniej tak mi się zdaje :P
Sprawdź, najwyżej stracisz uhy i pójdziesz po jednym zabitym eb ;] |
looz ze dasz rade nawet nie wali mocniej niz 100 summonuje gazery i crypt shamblery ma malo hp a zblokac to napewno dasz rade
|
wciaz nie jestem pewien, po tak dlugiej przerwie od tibi musze sie przyzwyczaic ale dzieki za porady
|
czym ty się martwisz. Nie powienieć tracić nawet uha na eb, chyba że będzie to jakiś wredny eb. Ale wredny może być każdy potwór dystansowy :D
Np. zwykly beho może walnoć kombo, ładując z ognia, energi, sd i ssac mane zaraz po sobie , ale to się żadko zdarza xD |
Cytuj:
Dzis w nocy nakrece ci filmik jak 57 kina 82/82 soluje pare takich i hostne zaraz po huncie/rano |
LÓL. Takim knightem to czasami demony blokują. A ty mówisz o potworku który jest słabszy od draga którego solują palki na 6lvl (to taki rekordzik). A ogólnie to no problem, mógłbyś go spokojnie zsolować.
|
heh...... odwiedzilem wczoraj EB
moje wrazenia? z 1 to pikus nawet jednego uha ale jakis cep rulnol mi 2 eb i beholdera jak mnie cyprty obdoczyly to...... uh za uhem ;p no coz wole jakos dragi :P |
Ja Ci polecam PoH, cyclo, skrabiec, roty, slimy, cyclo, skarbiec i tak dalej :P Expik baardzo dobry wbrew pozorom :P
A na dragi to szkoda uhów moim zdaniem ;] Albo kup pacca i na cyclo ;] |
Cytuj:
Bardzo dziekuje :) napewno wezme to pod uwaga jak bedze szedl na jakis expo. Co do pacc'a to niestac mnie na drugiego ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |