![]() |
Pytania odnośnie św. Mikołaja
1. Gdzie właściwie jest domek św. Mikołaja? Dajcie mapkę.
2. Jakie rzeczy od niego można dostać? 3. Jaka powinna być rozmowa ze św. Mikołajem? |
1.Gdzie ty właściwie masz mózg ? poszukaj se
2.różne, ale to też można znaleźć na szukajce 3.a jak rozmawiasz z npc ? |
1. Gdzieś czytałem, że jest na Vedze. Wydaje mi się, że na północy.
2. Różne? (rary też?) 3. No więc: Ja: hi Mikołaj: ?? Ja: ?? |
Mikołaj ma domek na vedze, ale go tam nie zastaniesz. Prezent można dostac podczas świąt kalendarzowych wtedy pojawia sie w każdym mieście i tam rozdaje itemy, co do rarow nic mi nie wiadomo o nich czyli na 99,99% nie daje nic wartosciowego, normalne prezenty od niego to jabłka, snowballe, cukierki, pomarańcze, ciastka.
|
Cytuj:
2. Na vedze jest domek św. mikołaja ( jest zamknięty ) możesz pooglądać tam kilka rarów i nie widać tam świętego mikołaja ( może jest na piętrze? ) 3. Mikołaj pojawia się w miastach w boże narodzenie i daje 5 śnieżek ( snowbbals ) lub5 lizaków cukrowych ( candy canes ) A mówisz: TY:hi MIKOŁAJ: bla bla TY: present MIKOŁAJ:bla bla TY:bye |
Pewnie ten domek Mikołaja na Vedze to tylko dla jaj tam umieszczony, żebym myślał, że tam jest. (no to se poczekam 6 m-cy X()
|
No to se czekaj
Mikołaj tylko raz do roku pojawia się w miastach w Boże narodzenie i daje jakies beznadziejne itemki np. ( jabłka, snowballe) itp. Hatke ma na Vedze ale tam nie siedzi:) |
@grzysztof
Wlasnie ,ze mozna dostac od niego cos wartosciowego.Znam przypadek z serwera na ktorym gram ,ze sw.Mikolaj dal graczowi Teddy Beara.:) |
@ down
fakt masz racje, :D:D wycofuje wszytsko wyżej |
I tu sie strasznie mylisz ;] Obydwa są wartościowe, nie znam dokładnej ceny ale napewno 100+k.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00. |