![]() |
Gdzie na DSy? Szukam OGROMNEGO spawnu
Jak w temacie, szukam jak największego spawnu Demon Skeletonów, na którym można by bardzo długo huntować. Oczywiście z niewidką :P Interesuje mnie spawn, gdzie mógłbym siedzieć jak najdłużej, żeby nie było takich chamskich rzeczy jak Stalker etc, tylko same DSy, ewentualnie Ghoule...
Słyszałem że na takichs spawnach exp leci niesamowicie szybko (ja DSa biorę na 2 hity, więc spory spawn to byłby dla mnie naprawdę szybki exp) Proszę o podanie gdzie taki spawn jest, jak do niego dojść, najlepiej mapki, i z góry dzięki.Oczywiście dostępny dla FACC, bo mnie na razie na PACCa nie stać. |
NA gl jest spawn dsów.
Ty zamierzasz te dsy z sd albo explo jechac? Bo jak mówisz że bieżeszgo na 2hity^^ |
inaczej jak z sd dsa na 2 hity nie sciagniesz, skoro walisz z sd to idz na dowolny spawn, i tak po kilkunastu minutach zbankrutujesz.
|
miałem na myśli hmm+różdżka, ale to szczegół :P 2 takie komba i DS pada, czasami trzeba raz poprawić różdżką, a czy zbankrutuje... 1k w blankach i 3k w manasach to nie tak dużo, a kasa czasami nieźle leci.... dlatego szukam jak największego spawnu, żeby jak najwięcej DSów zabić jak najszybciej.... tak żeby były tłumy DSów!!
btw, ten spawn na GL, to tam podobno są Stalkery, i nie wiem jak dojsć... :( btw, z SD mam na 1 hita :P down@ jeśli to atak DSów, to mam to gdzieś, mam w końcu niewidkę Albo chodzi ci o pk? :P grupka 11 lvli mi mało zrobi.... |
Na GL to się nawet nie wybieraj, jeśli jesteś nastawiony na ciągły atak :P Chyba, ze tam, gdzie jest Family Brooch Quest, ale tam nie jest znowu taki ogromny ten spawn...
|
na dwa hity moze wziac rod+exori vis ale to jak mu sie najlepsze hit trafia, a co do tematu to dobry respawn na ghostlandzie, ale tam starklery i inne ghoule, a tak to chyba w terenach dla pacc wiecej jest
|
To wy chyba nie wiecie gdzie jest spawn dsow na gl.
Tam są tylko dsy i ghoule, i to jest spawn na północy od gl a wy mówicie o tym z family broach. A jeśli tam sie nie bedzie respic to koło fire devila jest z 6dsów |
Na drodze do jednego z seali banshee questa sa DOSLOWNIE dziesiatki dsow...Film juz hostuje-cierpliwosci.
Aaa, jeden minus... Sa tam tez stalkery ghoule i 1-4 monki, jesli zle pojdziesz to takze witch ale po dojsciu do "glownego" respa po prostu bajeczny exp ; ) Mysle ze jest tam okolo 50 dsow lacznie. Link do filmu podany na PW. |
Cytuj:
up@ doszedł film ;D dzięki :* wie ktoś skąd wytrzasnąć Tibię 7.7? Bo nie mogę znaleźć... |
na ghoustlandzie jest sporo Ds polecam
i przy okazi gohule scorpy fire devile itp.;) |
Karoleer: Mógłbyś mi też dać ten film? W sumie dsy mogłyby być fajne na expa, a niewidke już mam i też mógłbym spróbować.
|
no mi tez, albo najlepiej podaj link w poscie
|
z niecierpliwością oczekuje na film
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Twoje max combo z hmm+rod to ok.150 wiec trzeba 3 comba :D To po 1.Ja polecam ghostland (family brooch,fd cave,lub ten cave polnocny),Ghostland darashia ( swietny exp na twoim lvlu,tylko ze stalkery i ghousty sa,ale jak bedziesz bil z visa to looz).
|
Hmm moze hell gate ta komnata jak idzie sie na draconia quest?
|
Na Fibuli masz dużo ds'ów.
|
@up
chyba żartujesz duży resp to nie jakieś max 4 DS,y ;) ( albo Ci się pomyliło z rotami :P) |
Zeby nie robić nowego tematu napisze tu. Gdzie moge znaleźć duzy resp dsow dla pacca. Mam 36 lvl i 39mlvl i jestem druidem. Albo gdzie bym jeszcze mogl poexpic? Tomby sa często zajęte a larvy i scaraby juz mi sie troche znudzily;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05. |