![]() |
Czy można się przed tym bronić
Expie sobie spokojnie na cyklopach przyhodzi brazil conajmniej z 3 razy większym levelem i zaczyna mnie atakować pisząc :stop and pay.poczym jak udaje mi sie nawiać pisze że mnie zabije.Czy to czasami niejest wykożystywanie swojej siły na mniejszyh levelah??:( :( i czy moge się przed tym obronić??
|
Noś ze sobą uhy i wytrenuj pvp to proste
|
Zrobić większy lvl, znaleść kumpli z większym, wykupić ochronę (protekcję).
|
no tak uhy to dobre rozwiązanie ale żeby się shować przed tym gościem np wiejąc z dark katedral to musiał bym mieć conajmnie bp uh a pvp czyli? co mam zrobić??
|
Gram na amerykańskim serwie i polaków z dużymi lvlami jest mało znam sorcera z 83 lvl jest polakiem możliwe że by pomugł.Wracając do lvlu jak mam zrobić lvl jeżeli ten gość może namnie polować i co ma zrobić taki 25 lvl jak 71 na niego huntuje.może siedzieć przed depo robić hmm i grać tylko w tedy co on sie wylancza :(
|
Masz pisać w odpowiedniach forach lolku :/.
|
ok troche się rozpędziłem
|
Jestes pewien czy on Cie cały czas sciga ? Bo jak raz cie wygonil to nic nie znaczy.
|
cena już spadła do 10k :P narazie gość jest no online okaże się jutro czy mnie zaatakuje przed depo
|
Cytuj:
A na temat - na 25 lvl wielkich strat nie ma. Jeśli to nie jest pvp enforced, to koleś Cię zabije pare razy i ma RS. A na 71 lvl nie każdy chce wbijać RSa (albo nawet tracić unjusty) na dwudzieste piąte levele. Btw, jeśli masz dowody, to to jest power abusing co można podciągnąć pod destructive behavior, za co grożą bany. Ale mówię - DOWODY. Jak masz, to raportuj. |
ja mam slaby lvl ale uzbrojenie na dużo lepszy lvl niemusze pisać co bo nietrzeba :) ja bym się niebał ale nosze na sobie żeczy warte 100k a zeby takie uzbierać niedobijając nigdy do 30 to czeba ssię pomęczyć dlatego się takih ludzi baje
|
Zawsze można poszukać gildii.
|
Poszukać gildi dobry pomysł tylko jak znaleść gildie w której bendzie protektor 70 lvl i mnie przyjmą
|
Cytuj:
|
Moz.esz go reportnąć za Power Abusing <Pa>
Ale GMowie nie przyjmują Screenów ani filmów :p Więc niewiem jak to zrobisz xD |
Zacznij grac na non pvp pxl0r
|
Poskarż sie na Game-Chacie, jak jakiś Haj-lvl usłyszły, że jest do zabicia PA ze skullem to ci pomoże (jak bedzie niedaleko).
|
to dopiero 1 dzień może jutro coś się uspokoi jakby co to zrobie wszystko żeby padł znam polaka na 83 lvl mastera to on pomoże napewno :D
|
Cytuj:
@Do tych co mówią, żeby napisał na forum Myślicie że koleś który po Polsku nie umie pisać bedzie pisać posty po angielsku? |
już wszystko wiem (gość jest zbanowany):D :D :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09. |