![]() |
Taifun i jego nowy har
Siemka widzieliscie Taifuna nowy har ? wejdzice na tibia.com Taifun Devilry a pokaze sie w liscie haracter noa postac robiony w 6 dni 105 royal pal :D"D"D to jest rekord swiata ?
|
mialbys racje gdyby nie jedna sprawa
Created: Jun 16 2005, 18:18:03 CET moge sie mylic ale my chyba mamy teraz 2006 rok, no chyba ze ty zyjesz w innej czasoprzestrzeni ;) |
Boze Ty masz raka czy co?? Z kad wytrzasnales ze w 6 dni? z tego??
Created: Jun 16 2005, 18:18:03 CET Tylko poczytaj dobrze to jest data zalozenia acc pozatym tam jest 2005 nie 2006-.- |
Cytuj:
Czasem trzeba pomyśleć, ale jak patrze na wasze posty to ta czynność wydaję mi się obca dla was. |
Jak wcześniej powiedzieli konto założone rok i 8 dni temu, natomiast co do jego nowego chara. Cóż jeżeli ktoś zdąrzył spojrzeć na statystyki erig.neta, to zauważył że podczas "retired" Taifuna, jego pall bił po 600 k expa. Możliwe że akurat wtedy on zrobił tego pallka.
|
Możę mu się poprostu nudziło hehe i zrobił sobie palka ...
|
Istnieje cos takiego jak ukrycie postaci...
105 lvl w 6 dni muhahaha <lol2> Pomysl zanim cos napiszesz... |
@ up... teraz wszystko jest możliwe...
Ps: Nabijacie sie z tego faceta, że napisał głupi post, niepomyślał co robi... Może jest faktycznie głupi... a może tylko nie pomyślał... tylko czemu każdy z was odpowiada mu na to pytanie, mimo, że jest już xxx człowiekiem, który tej odpowiedzi udzielił? Jesteście głupi, czy tylko niepomyśleliście... :confused: |
Heheh... w 6 dni <lol2> :p Może na OTS xD
Votheri (Mesmerized) Apr 29 2006 - Data kiedy dołączył do EM :-) Wszystko mówi za siebie :) |
yhy 106 lvl w 6 dni pomyśl 6 dni na skillowanie by mu zeszło.
|
nie wiem czy wiecie ale taifun nie grał na sorcku przez ok 2 miesiące i pewnie w tym czasie zrobił tego palka
|
Cytuj:
Palek bez skillowania jest w stanie osiągnąć 93-94 dista wbijając 100 level |
Cytuj:
|
i czym wy sie tutaj podniecacie? nawet gdyby zrobil 100 lvl w 1 dzien...to kogo to obchodzi? mnie osobiscie tylko martwi, szkoda mi chlopaka ze jedyne co sie dla niego liczy to wirtualny swiat...
|
Cytuj:
Edit: ups sry (wiadomo za co) |
O loool ten palek jest juz DAWNO na jego koncie wiec nei pierdolcie ze w 6 dni go zrobil. Koniec tematu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W takim razie Tobie bana za brak myslenia. Popatrz dokladnie kto odswiezyl. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54. |