![]() |
Mount Sternum
Witam ! Lubię expić na cycach a Mount Sternum to chyba najlepsze miejsce ( FACC ) , ale mam problem ponieważ dobrze nieznam tego miejsca , niechciałbym natknąć się na takie potwory jak GS , Fire Elemental czy Dedmon skeleton więc postanowiłem was poprosić o mapkę respawnu , byłbym bardzo zobowiązany wobec osoby która zamieściła by ją w tym temacie , jeżeli taki temat już był to przepraszam .
|
Cytuj:
|
racja , ale jak prubowałem ściągnać to pisało że już niema tego filmiku , na rapshirade czy jak to się nazywa
|
echhh
Na poziomach 0 i 1+ w górę są tylko cyclopy i poison spidery pod ziemią 1- 2- są też cyclopy 3-(niepamiętam) są ghule i szkielety a im niżej tym większe ryzyko że trafisz na FE Gs'a( sam trafiłem :) ) ale GS jest głęboko Moge sie mylić bo expiłem tam z 5 miechów temu |
Błagam , ja bardzo potrzebuje tą mapkę , jeżeli ktoś ma filmik jak cichy zwiedzał Mount Stereum to proszę go tu zrehostować
|
Cytuj:
|
Jeśli spotkasz gsa to na lajcie mu uciekniesz,a ds tam chyba nie ma
|
Jak masz takie skille jakie napisales to DS moze cie najwyzej w dupe pocalowac. A GS tez ci duzo niezrobi jak na full def dasz.
|
a ten GS to tak se luzem chodzi czy trzeba się ropnąć, odkopać jakąś dziurę albo coś ?
|
Nietrafisz na GS'a czy FE, bo one sa gleboko pod ziemia.
Spokojnie mozesz sobie expic. |
gs i fe sa pod ziemia - tzn poziom nizej. o ile gsowi mozna uciec bez problemow to trzeba tylko uwazac na fe, bo potrafi kombo dac tymi fire ballami i w 3-4 sekundy mozna pasc ;/ mowie o ~25lvl
|
Miejsce z GS'em i Fe i juz ci moi poprzednicy powiedzieli, a ja dodam ze o DS'a nie musisz sie martwic bo zeby sie dostac do niego trzeba dziure kilofem wykopac i tunelikiem przejsc, i uwazaj jeszcze bo tam sie jeszcze dwarf geomancer szweda ale przypadkiem tam nie powinienes trafic no i latwo jest mu zwiac ;] Mysle ze pomoglem ^^ Pozdro all
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:49. |