![]() |
orshaball na liscie tibia.com
Czemu na liście tibia.com http://www.tibia.com/library/?subtopic=creatures nie ma orshaballa ??:baby:
|
Ponieważ Orshabaal, to nie jest standardowy potwór i nie ma stałego respawnu.
|
No ale to według mnie nie jest powód zwłaszcze ze to są (według opisu podstrony) wszystkie potwory występujace w tibii
|
To prawda, co powiedział Shinjix zobacz niema też tam Yeti, Demodrasa itd. są tam tylko potworki z regularnymi respami.
|
Nieprawda. Jak orsh na jakims serwie wkracza do akcji i zabija graczy lub gracze jego to widac to takze na tibia.com w statystykach. Orsha nie ma na tibia.com jak w ogole go nie ma ale jak sie pojawi to sa jego statsy.
|
A skoro sa potwory z nieregularnymi respawnami których nie ma na liście to moze są potwory o których jeszcze nie wiemy :]
|
Cytuj:
|
podobno orszaball jest zawsze nie wiem dokladnie gdzie ale widzailem filmiek ze czekali na niego az sie respnie kolo jakiejs rzeki ;o tak samo nie ma tam the evil eye na tej liscie
|
Orshabaal w statystykach pojawia się wtedy kiedy kogoś zabije albo zostanie przez kogoś zabity i utrzymuje się w nich 7 dni.
|
Cytuj:
Orshabal się nie respi przy żadnej rzeczce, tylko jak już to w podziemiach Edron. A oni przy tej rzeczce czekali na orsha który atakował Edron (Coś takiego jak plaga ratów w Thais):] |
Cytuj:
|
Jeszcze nie ma przywudców mino.
|
Ors~ się respi w kręgu koło Dragon Laire na Edron. Ale nie jestem pewny (oczywiście losowo :p )
|
Orsh w ogole sie nie respi. Jam jest gm ktory go summonuje.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34. |