![]() |
Niesamowity! Ale mogłeś w trzecim obrazku dać tą ostatnią fazę wylogowania, a zamiast IHów powynny być UHy. Nie mam na razie czego zabardzo oceniać, ale jak chcesz to na zachęte dam 9/10
(plx dodaj mnie! imie: Celoz voc: knight albo sorc) |
ok dodam cię :)
a nie chciałem z niego robić supermana czy super hero i dałem ihy :P |
Ciekawe co bedzie dalej. Tylko nie wiem czy odkopie ten temat bo ma taaaaaka orginaaaaalna nazwe...
|
Taaa :P nie mogłem wymyśleć to dałem taką ;)
PS: Nie zgłaszajcie się już do fake'a i tak nie wezmę bo już jedyna rola obsadzona, może później, ale to powiem. |
To mogles poczekac ze stworzeniem tematu. Nazwa tematu mowi duzo o jego autorze i tresci.
@down Cytuj:
-Ulica taka pusta -Sciezka do domku taka nie naturalna -Ogrod pusty -"Sciety" dwarven axe -Steel helmet ma "nos" (Wydaje mi sie ze to specjalnie zrobione) -Ihy maja dziury (lewy gorny rog) |
Spoko fake Nice fabuła jak chcesz możesz dodać mnie do twojego fak'a Nick Nerchio i jako mag bardzo do niego pasuje :)
|
Gratz
Bardzo mi się podoba Twój fake, punktacja:
( Teoretycznie nie powinienem oceniać teraz, ale... :) ) fabuła 7/10 <=== Troche niejasne, co to Brockwood na przykład :( pisownia 10/10 <=== bez zastrzeżeń grafika 9/10 <=== dziwny dach w pierwszych 4 obrazkach :( w sumie ===> 8,5/10 czyli jaśniej - FAKE UDANY :) PS Dodasz mnie do fake'a ?? Jeśli masz jeszcze jakieś miejsce to plx nick : Rydzu :) |
Cytuj:
I co ty chcesz od ulicy? :P Mam drzewa poustawiać? Steel helmet celowy |
Ulice mogly by byc troche mniejsze, moze jakies smieci, moze skrzynka pocztowa, moze dzwi do tych blokow(!) i okna (ludzie sie pewnie dusza).
Ogrodek... 4 drzewka... jakies kwiatki? stawek? krzaczki? Co do "pustosci ogrodu" chodzi mi raczej ze 4 drzewa i wszystkie takie same. Btw. Magnus zostawil sniadanie brata w domu , przeciez wiadomo ze nie wroci zbyt szybko, zgnije mu to wszystko :○< |
a w tibi zarcie nie gnije :P
|
nie jest źle, ale to eq tibijskie...-.- fabuła nie najgorsza...jak narazie z nowych fake ten jest najlepszy...(chyba)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A co do fejka to mi się podoba. -fajna fabuła - oskarżony o morderstwo, którego nie popełnił... skąś to znam xD -grafika dobra tylko ten... dach(?) na budynkach w pierwszych czterech obrazkach :P Aha, ten fioletowy koleś wychodząc z domku nie zamknol drzwi, ktoś mógłby sie włamać :D Super fake, podoba mi się, rób dalej 8o A jakbyś tak wcisnął mnie tak jakoś jako palek/sorcek to byłbym baaardzo wdzięczny:confused: |
siemka
Nice fake nie mam zadnych uwag ;) Ocena : 10/10
Jak bys mogl wizonsc mnie od fake =) Pozdrawiam Czoman |
te itemki... po co je wycinac w paincie (?) wejdz w bronie i tam masz wszystkie itemki nawet w paincie mozesz nalozyc je tak zeby nie bylo widac ze cos bylo przy nich majstrowane - taka rada na przyszlosc
|
@up
właśnie wycinałem je ze strony i widać jakie tam są eee.... ymh... "dziadowskie" |
Heh nawet, nawet, ale trochę pustawo... 7,5/10
|
2 część "produkuje się"
a tu tak z nudów zrobiłem mapkę :P http://i43.photobucket.com/albums/e384/banan1/Mapa.png |
hehhe
@up Biedny Magnus (chyba tak sie pisze) - ma dwie drogi do wyboru, jesli pojdzie pierwsza, trafi (byc moze) na golemy - jesli druga, pojdzie przez nawiedzony cmentarz... hehehe @topic narazie nie ocenie... ale musze przyznac ze fajne :] |
druga cześć sie przedłuży , bo składam spritki niektórych potworów
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |