![]() |
Ghoule- Potrzebuje Bardzo Dużego Spawnu.
Gdzie znajde jakąś fajną miejscówke z ghoulami, skele, gdzie jest ich bardzo dużo i jest dobry exp, i mało ludzi, widzę że niektórzy expią tu:
http://i30.photobucket.com/albums/c3...yrax/33lev.jpg Może mi ktoś powiedzieć gdzie to jest i jak tam dojść, ile jest tam k expa/h prosiłbym o mapke. I proszę o inne fajne miejsca Pozdrawiam~ |
Na faccu raczej takiego miejsca nie ma, skrin jest z ghoustalndu ale to raczej przepełniona ludzmi miejscówka, jesli jednak chciałbyś tam pojsc na forum jest poradnik.
|
Cytuj:
Słyszałem że są bardzo fajne miejscówy gdzie jest bardzo duzo ghouli, pomoże ktoś? |
darth catherdal
To właśnie tam jest sporo ghouli oraz 1 ds więc hmmy sie na niego przydadzą :) Poradnik jak tam dojść jest na tym forum.
|
Nie ma w calej tibi duzego spawnu z samymi ghoulami gdzie mozna byloby sensownie poexpic. Prawie zawsze ghoule wystepuja w towarzystwie innych nieumarlakow. I to jesli tymi innymi nieumarlymi sa skeletony to nie masz co liczyc na szybki exp na faccu.
PS. Polecam tomby, ale pacca nie masz. :p (duzo ghouli wraz z innymi nieumarlymi slabszymi od nich, na latwych poziomach z samym skelami i ghoulami gdzie sama exura starcza mozna zrobic 30k/h, dla porownania na faccu mozesz tyle zrobic na guardach) Cytuj:
Po 2 ta miejscowka jest oblegana przez dziesiatki osob a respia sie tam ledwie 10-15 ghouli wiec sam se oblicz ile przypada na twoja osobe. I w ogole dark katedre do expa odradzam bo mozna dostac ***rdolca widzac jak 10 osob wybija respy a ty sierota stoisz i nie mozesz nawet 5 expa dostac. |
Cytuj:
więcej noobów niż na dc chyba nie ma więcej -.- |
Cytuj:
Boże... wiem jak jest na tombach, szukam miejsca na facc ponieważ narazie nie chce kupywać pacca póki nie zrobie 40lvl i nie będzie skili 80/80. Ps. nie pomogłeś mi tym postem |
Cytuj:
|
http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/maps/poh.gif
Punkt 19, jeśli wiesz jak wejść także 18 :).Chyba jedyny jakiś średni spawn Ghouli na FACCu i na większości serverów raczej nie oblegany bo często jak się tam idzie można natknąć się na GSa gdyby nie to byłoby to bardzo fajne miejsce. |
Cytuj:
Co to dc to rzeczywiście sporawo noobków. A co do różdzki to mają one bo 1 kratke zasięgu. A jak chcesz wziąć moonlight to zanim go zabijesz to się antylured włączy... |
@up
No jak idziesz na chama w jedna strone to pewnie ze sie antylured wlaczy. Troche pomyslunku please. |
Dobry spawn wystepuje na hell gate aczkolwiek mozna tam spotkac takze behosy elder behosy no i dsy :}
No i oczywiscie tomby w ktorych ghul jest najczesciej spotykany obok szkieleta skaraba czy tez mumi :] Jesli chodzi o exp na facc to zalezy od lvl ale gdzies 20+ z przyzwoitymi skilami spokojnie mozna bic soldki(tez czesto zajete) i moze cyklopy na mount sternum :) |
@up
Na rotowisku na darashii knight zrobi w godzine 2 razy wiecej expa (jak nie 3 razy wiecej) niz na soldach albo mount sternum. |
Ja ci polecam hellgate. Gdy wchodzi w teleport idziesz drogą w lewo a pozniej skrecasz w prawo. Jest tam masa ghuli jak i szkieletow i zadnych trudniejszych potworkow.
|
w hell gate jest sporo ghouli to jest miesce z którego ciezko wyjsc(mozna wyjsc za pomoca parceli lub gdy ktos robi ci tp.) .. trzeba wiedziec gdzie niewejsc bo są 6tam gs'y , elder beholdery ... ds'y ...
|
raczej wielki to on nie jest,ale spróbuj na DTD quest (ciiiiiiiiiisza)wmiare szybki resp oraz na katedrze ciemności
|
Nie ma w calej tibii duzego respawnu SAMYCH ghouli.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:28. |