![]() |
to normalne?
jestem początkującym graczem (12lvl) i chodzę czesto na Valkirie(85 exp.). Pewnego razu spotkałem minotaura archera (65 exp. (tak czytałem :P )) myśle, że w porównaniu z valkiriom (ona daje max 20hit) to pikuś podchodze do niego żeby mu wlać, a tu nagle pełno hitów od niego po: 57, 34 i 26 mam 19 HP depresja mało many (wtedy jeszcze zbierałem na exura gran więc musiałem sie zwykłąleczyć) naszczęście zwiałem!
O.K. a teraz pytanie zawsze myślałem, że siła potwora załeży od exp. a tu gość o 20 exp mniej od valkirji którom załatwiam bez problemu prawie mnie dednoł!!! To normalne? |
Tak to normalne ;] Mino archer potrafi sieknac ;]
|
Porównaj ilość hp tych potworów, oraz jakie hity się im zadaje. Mino Archer ginie po pierwszym trafieniu nieco bardziej doświadczonej postaci(knight/paladyn) a Valkiria już nie.
|
Skoro tego niewiedziałeś,to ostrzegam Cię przed Hunterem-jego też nienależy porównywać do innych...jest podobny do archera :]
@Down:Tak. :) emm....Taki krejzi gs sobie chodzi xd |
Cytuj:
potrafi walnac nawet za 100 |
To tak samo jak ds - daje 240 expa a mozna go z vortexa na 8 lvlu zabic
|
O lol od razu zgłoś to do gm to pewnie jakiegos rara dostaniesz tylko sie pospiesz!!!!
|
Cytuj:
Wes koles... Widac ze gosc jest poczatkujacy a Ty odrazu tak mu dojeżdzasz... Wrzuc na looz... |
@up
Napisal chyba ze jest poczatkujacy. Poczatkujacym trzeba pomagac a nie im ublizac i dokuczac. @topic tak jak ktos juz napisal, Mino Archer ma bardzo slaba obrone, czego nie mozna powiedziec o valkiri. ilosc expa nie znaczy o sile kazdego potwora. Porownaj sobie cyclopa z dwarfem guardem. Dwarf Guards jest silniejszy, szybszy, wiecej ma obrony a daje tylko 15 expa wiecej od cycka. |
Cytuj:
|
Oczywiście Magi/Druty na archerach to gówno. Jedynie knight na wyskoim lvl je zabija często (mintwalin) B) :]
|
Cytuj:
Ale zgadzam się, ów Hokage mógłby nieco szkoły zażyć xD |
Dodam jeszcze tylko, że mino archer uderza serią np. 3 razy z rzędu.:)
|
Porównaj sobie elfa scouta i mino archera... niby 10 expa więcej, ale mniej many na summona, no i wali z taką samą siłą, a ma więcej życia.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |