![]() |
Wymarzone wakacje
Wakacje ruszyly pelna para... gdzie i jak(np.aktywnie, jakis sport itp.) chcielibyscie je spedzic jesli nie ograniczaly by was sprawy "przyziemskie" jak finanse czy zlamanie reki(jak to jest w moim przypadku :) )? Czy wolelibyscie wygrzewac sie na slonecznej plazy czy tez zwiedzac starozytne i pelne grozy miejsca? Czyli opiszcie wasze wymarzone wakacje....
|
Ja bym polecial na pelne 2 miechy do Australi.
Bym polozyl na cieplym piasku swoje szanowne dupsko raz na jakis czas wszedl bym do wody poplywac ponurkowac albo bog wie co jeszcze robic a i odpoczaol bym od tibi ^^ i ogulnie od kompa |
Lezec z wymarzona dziewczyna na bezludnej wyspie:)... ale tylko marzenia =(
|
Nah, Ja jeszcze przez tydzien mam rekrutacje.
|
Na JAmAjCE xD
|
coraz więcej lepszych tematów po prostu ;)
IbIza i wszystko jasne,przynajmniej dla kumatych |
Wakacje na torze wyścigowym w Acurze NSX/Skyline R 34 NAh!
|
Cytuj:
@temat Zdala od Polski, bo Kaczory spuszczone ze smyczy wywołają tutaj nuklearną wojnę domową. A tak, to sobie siądę gdzieś w Nowej Zelandii i będę się śmiał w kułak, że sobie taką władzę ludziska wybrały. :d |
Tam gdzie co roku.
Kilkanaście dni nad morzem, jakis spływ kajakowy kilkudniowy, jeziorko, wypad za południową granicę na gorące źródła i po gorące trunki. |
A ja
Ja to bym sobie pojechał na jakiś koncert Linkin Park (ale nie pojadę z tego powodu że pewnie nie będzie koncertu a jak będzie to raczej nie w Europie) i na Finał MŚ oczywiście. A w jakieś miejsce to bym najchętniej zwiedził Luwr w Paryżu :)
No to pozdro @down ileś tam a kto powiedział że przez jeden dzień :) |
Fajna dziewczyna + dużo kasy + Malediwy. To by było piękne... ;-)
|
Zostać w domu ze znajomymi.
Co roku spierdzielam na wakacje zagranicę, zwiedziłem już prawie całą Europę, została: Portugalia, Grecja, Turcja. Up ileś tam. Na zwiedzenie Luwru to trzeba z dwa-trzy dni poświęcić tyle tego tam jest :D. Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. |
3 miechy na hawajach otoczony pieknymi laskami, trzymajac w reku drinka a pozniej surfujacego do wieczora :~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
Jak zwykle, na ulicach naszego pieknego miasta z kumplami ;)
|
Cytuj:
więc to chyba wina moderatorów,albo nieścisłego regulaminu który tworzą modkowie/admini ;) edit. Czuk. w Turcjii byłeś po stronie europejskiej czy o stronie Azjii?;p |
A po rekrutacji....
Seszele, z drinkiem (bez%) w reku i z kims u boku ;o |
Gorąca woda, laski dookoła, napój w ręku i kumple...
Tak właśnie zapowiadają się moje wakacje :) I bardzo się z tego ciesze.. |
Hmm... Przy boku dziewczyny [jest 'taka jedna' :P], zeby wszystko było o.k, powiewna sukienka, cisza, i w sumie miejsce? -KREATYWNOSC ot co! a nie Karaiby, Malediwy itd.
Wersja bez dziewczyny: USA [west] i miejscówki do downhillu w gronie znajomych, przy piwku i kiełbasce z grilla ^.^ . Ale i tak wyznaje zasade: "chcesz miec fajne wakacje? sam sobie je zaplanuj". |
z kolegami być nad jeziorem i nie widzieć go
|
laaazurowe morze, zlocista plaza, palmy. do tego tamtejsza 3 dniowa impreza z rozmachem: rytmy house, hardcore. kobiety z przyjemnym dla ucha akcentem, inteligentni ludzie. brak codziennego srodowiska.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30. |