![]() |
Maly Wrl Hunt Furora 20 bp Explo~
Wszystko zostalo zawarte w temacie , film trwa 2.5 h i uwazam ze sa na nim ciekawe momenty .
http://rapidshare.de/files/24217881/warlocki.rec.html GL :) |
Obejrzałbym, ale daj rehost'a na www.megaupload.com :P. Ponieważ, z Rapidshare. Nie ściągne nic teraz :(
@Edit Obejrzałem i całkiem ładnie ci idzie na Wrl, ale z tego co słyszałem to Taifun~ zajoł sie do 300 lvlu :F i cięzko sie załapać. Ale ty też robisz PG i masz na dodatek niezłe skille ;]. |
eh...
|
Najs jak komus sie nudzi to warty obejzenia ;]
|
Tak, bardzo fajny i ciekawy film.
Gratz skili ;) |
Nice, nice :)
Nawet fajna postac xD |
no fajny fimik ;) Chyba się nie zwróciło?? Swoją drogą rzadko coś spada z tych warlocków?? Czasami dziwnie blokowałeś nie lepiej było dalej stać po skosie zamiast podchodzić mu pod geb?? zawsze ten 1uh mniej by zchodził :) No i niezły exp chociaż czasami jak biłeś 2 na raz fajne akcje były no i te comba ;) Explo dziwna runa czasami nawet za 300+ biłeś a czasami za 30 hehe.
|
Ładnie Ładnie Imargam, kolejny filmik z Twojej serii i z tego samego servera xD.
Z Faraonami też naprawde fajne filmiki wychodziły. GZ Pozdro Dla Ciebie i całej ekipy Duskiness |
cos mi nie dzial na mega upload wyskakuje doenload with premium tylko :/
|
Fajny hunt taki na warlockach, ale chyba na dragach jest bardziej oplacalnie:confused: Gratz postaci, dobra jest!
|
Cytuj:
nice movie |
Cytuj:
|
:)
Thx all za komenty :>
Co do kosztow tej wyprawy to zwrocilo mi sie w okolo 30% , wiec nie bylo tak zle.. Jesli byscie chcieli cos zobaczyc , cos interesujacego , ciekawego to piszcie tu :> |
Ja bym chciał zoabczyc demki ty i Taifun ~ :)
jak bedziesz miec czas to napisz kiedys do mnie w tibi albo PW mam małom sprawe :) |
Fajny filmik,niezle tam exp leci ..
|
Zrob filmik jak wybijasz D-lair w veno ;-] albo jak odstawiasz PA xD
|
heh loocik nie dopisal chyba ale niezle 370 k expa :D po dlugich obejsciach przez maila oblukalem film D:
|
Cytuj:
|
No nigdy mnie wrl hunty nie interesowały bardzo, dlatego w połowie wyłączyłem. Ale z tego co widziałem to niezle sobie radzisz.
PS. Pamietasz Zephraxa z Furory? pisze tutaj, bo w grze sie nie odzywasz :/ |
Masz może filmik jak ubijaliście hackera conrada ma'fera??
po tym jak ubił baoba? podobno ładna akcja była, kumpel mi mówił |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |