Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Bohy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82523)

Kitu 27-06-2006 12:47

Bohy

Mam takie male pytanko :] Jezeli mam BoHy i dedne to nie spadaja? Bo jezeli biegam w zwyklych bootsach i dedne (to sie zadko zdarza B))nigdy mi jeszcze nie spadly....Wienc jezeli chodzilbym w BoHach to tez nie spadna jak Zwykle?

Z gory Thx !;)

rafalxx 27-06-2006 12:52

Fart

To zalezy od twojego szczescia czy spadna buty czy nie mi jeszcze nigdy bron niespadla a tarcza 2x pod rzad :/

Flisik 27-06-2006 12:59

Mi bootki spadają prawie zawsze (najczęściej mi spadaja booty i rzecz w prawej rece)

Vil 27-06-2006 12:59

Dla kazdego zalozonego przedmiotu oprocz plecaka masz 10% szansy ze wypadnie przy smierci. Plecak/ bag spada zawsze niezaleznie w ktore miejsce go wlozysz.

Artynn 27-06-2006 13:04

to zalezy od szczesci:) ponoc niektorzy twierdza ze zawsze spadaja rzeczy w kolejnosci ich zalozenia ta ktora ostatnia zalozysz ta spadnie... ale nie testowalem tego:P

Kitu 27-06-2006 13:44

Dalem ten temat dlatego ze mi jeszcze nigdy nie spadly bootki, ale to chyba od szczescia. Więnc thx all !8o

Impalable 27-06-2006 13:54

A ja jeszcze dodam ze z aolem nic nie spada, z rsem spada wszystko, z aolem i rsem spada wszystko.

Sam Fisher 27-06-2006 17:21

Te 10% na spadanie itemow innych niz plecak to jakies oszustwo. Podczas pierwszej smierci (na danej postaci) nigdy mi nic nie spada. Po kazdej nastepnej zawsze mi cos spadalo!! ostatnio zaliczylem drugiego deda knightem i wypadl i bright sword i dragon shield (2 najdrozsze rzeczy z mojego EQ). Az sie grac odechciewa ;(

rafalxx 27-06-2006 17:25

Popatrz na to inaczej to jest motywacja do tego zeby niededac.

Quarion 27-06-2006 17:32

Ja kiedyś słyszałem że nie wypada z miejsca na strzały (kieszeni) :D

Vil 27-06-2006 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sam Fisher
Te 10% na spadanie itemow innych niz plecak to jakies oszustwo. Podczas pierwszej smierci (na danej postaci) nigdy mi nic nie spada. Po kazdej nastepnej zawsze mi cos spadalo!! ostatnio zaliczylem drugiego deda knightem i wypadl i bright sword i dragon shield (2 najdrozsze rzeczy z mojego EQ). Az sie grac odechciewa ;(

Interpretuj to jak chcesz, ale mi np przez 3 ostatnie zgony nie wypadlo nic oprocz plecaka.

poreda 27-06-2006 18:07

Itemy wypadaja losowo. Moze ci wypasc bron, tarcza, buty, helm i plecak. A moze ci wypasc sam plecak (Wypada zawsze). Moj kolega ktory nie maiel red skulla, padl na 51 levelu przez 2 pks stracil helm (rh) i buty (bohy), tydzien pozneij na 52 lv padl by nastepny pk i stracil wszystko oprocz amulety (Platinum Amulet) i butow (bohy). Wypadl mu arm (Blue Robe), tarcza (demon shield), wand (wand of inferno), legs (crown legs) i helmet (rh). Widac nie mial zbyt duzo szczescia, ale nie kazdy tak ma ;)

rafalxx 27-06-2006 18:11

Cytuj:

Itemy wypadaja losowo. Moze ci wypasc bron, tarcza, buty, helm i plecak. A moze ci wypasc sam plecak (Wypada zawsze). Moj kolega ktory nie maiel red skulla, padl na 51 levelu przez 2 pks stracil helm (rh) i buty (bohy), tydzien pozneij na 52 lv padl by nastepny pk i stracil wszystko oprocz amulety (Platinum Amulet) i butow (bohy). Wypadl mu arm (Blue Robe), tarcza (demon shield), wand (wand of inferno), legs (crown legs) i helmet (rh). Widac nie mial zbyt duzo szczescia, ale nie kazdy tak ma

Ladny debil z niego ma taki set i chodzi bez AoLa. ROTFL

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33.