![]() |
Anima vs EM !
Sledze uwaznie przebieg tej wojny (nie zauwazylem tematu o tej wojnie na tym forum) wiec mysle ze warto go otworzyc.Jesli ktos wie jaki jest aktualny stan wojny prosilbym o zamieszczenie tego tu z gory thx :)
|
hyhy poszukaj 105 rp w EM zdziwisz sie kto to moze byc ;)
EM ma troszke większą siłę, i chyba bardziej doświadocznych plejerów |
Śledzisz uważnie i nie znasz wyników? lawl.
|
xd
Cytuj:
Dokładnie to samo chciałem napisać:D |
10-10 we fragach ;]
|
No i Taifun Devilry w EM
|
Moim zdaniem EM zdobylo te 10 fragow tylko dlatego ze ich plajery maja o wiele wieksze lvl'e niz Anima i jest ich 2 razy wiecej.
|
@Cinkowski
Moim zdaniem jestes tylko n**bem który nie ma zadnego pojecia na temat wojny w udziela sie na forum na ten temat, bo co do tego ze maja wieksze lvle to jest racja ale tylko 3 graczy em którzy udzelaja sie w wojnie jest szybsza od czlonków animy, a od masy jeszcze nikt nie jest szybszy to po 1, a po 2 w battle kiedy padl vu'xiu binovek last del'impro bylo mniejwiecej po równo osób, a moze nawet animy bylo wiecej, w walce pod ab kiedy we fragach bylo 2:2 i wielki aldruhn sie rozpisywal na forum tibia.de ze bylo em 22 a ich okolo 7 nie mial racji bo em bylo wtedy mniejwiecej hmmm z 7 osób a animy wiecej z czego w em bylo 2 sdrów w tym jeden (quf) padl i został tylko maly wizak, a anima nie bede mówic ilu tych sdrów w kazdym battle ma a itak sobie poradzic nie moze :) i w ostatnim battle kiedy anubis padla na wl przez massloga wtedy em sie zalogowalo, anima bała sie wyjsc z wli i postawila sobie na drodze do wli 3 noob charów zeby em nie przeszlo, z tego co wiem em itak zabilo tych noob charów ale juz sie okazalo pozniej ze za duzo czasu minelo i sie wrócili eli i wizak scigali stevena kolo hills a reszta animy siedziala na wl czekajac koncowe minuty az vuxiu straci pz locka bo gdyby nie stracil to znów by padl prawdopodobnie, kiedy stracil pz locka wyszedl z wli i campił w pz podczas gdy em bilo penth i alorous i wtedy bylo mniejwiecej po równo z em i animy tylko ze wiekszosc animy bała sie wtedy wyjść, jak oni to powiedzieli "spingowaliscie masaka !!!!!!!!!" załosne, gdyby go spingowali zrobili by to podczas walki nie prawda? zeby go zabic a nie kidy w pz siedzial ;] |
@up Maly Wizak z botem a Maly wizak bez bota to różnica DIAMETRALNA x)
|
Niegram/niegralem i niebde gral raczej na aldorze i zbytnio mnie nieobchodzi co tam sie dzieje no ale ten Maly Wizak to widzialem jak na AimBocie lecial na filmie jakims z tibicams
|
Ja jestem za Animą chodź wiem że dostaną w **** ;]
P.S wizak to ciota bo na bocie kazdy umie jechac. |
Noi co z tego, ze taifun jest w em, przeciez to jest noob!!
|
Cytuj:
A do wojny to nie rozumiem po co Eli prosil TD o pomoc OMG~. Poza tym on i tak bedzie caly czas offline, bo bedzie PG-owal na TD~. Nie gram na Aldorze, ale wydaje mi sie Eli i Nemtor sie bardzo dobrze znaja - czemu jego nie poprosi? :o A co do Malego Wizaka - chelpi sie tym ze zalapal fraga na Masa~ a sam pada jak pies na triple UE. Do tego jeszcze bota ma -.- Ogladajac ***** Animy nasunela mi sie jedna mysl- czemu oni ciagle wala UE nawet jesli gosc jest na redzie albo jest trapniety tak jak Anubis Woman? ~Eny |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Oni wpadaj mu na dragi a on nic :S 3. Nie dzieki - nie skorzystam. ~Eny. |
em raczej roz***** anime ;p
|
Cytuj:
|
@-.-
Po1 - Jeśli cie nie było w wojnie pod AB to sie lepiej nie udzielaj. Po2 - Masakrowiec nie był najszybszym graczem na wojnie -.- 150lvl + utani gran hur + time ring to chyba bedzie wolniej biegal niz 217 lvl + time ring i utani hur ^^ Po3 - Jak padla Anubis Woman to nie był to żaden war bo ona była sama :) Po4 - Vu'xiu i tak padł :S See you i jesli mało wiesz to sie lepiej nie wypowiadaj :) Edit: O ile dobrze wiem to narazie we fragach jest 11:11 :P Edit2:Eny twój nick mówi to sam za ciebie że jesteś nOObem (bez obrazy :S) Cytuj:
|
Cytuj:
Nie rozumiem podpunktu 3. Gdzie ja mowilem ze Masakrowiec jest najszybszym graczem - sorry ale nie pamietam :) Co sie takiego zdarzylo na wojnie pod AB? P.S Malo wiem na temat tego swiata, ale potrafie ocenic kogos PVP i czy zlamil czy nie -.- ~Eny. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |