![]() |
i znowu to!
tak... a więc..
chcę nagrać film włączam tibicam i tibię klikam aktywacja później nagrywanie później klikam wybierz... zapisuje swój film np "noob" wlogowuje sie acc 8389743 pass ************ ] podane tu acc i pass są nie prawdziwe (ja posiadam inne)i jak trafilem na czyjiś acc to nei znaczy ze jestem hackerem i znalazlem to acc... później wciskam enter... wybieram posatc: enter... nagrywam jakiegos nooba później kończe nagrywanie klikając na "zakończ nagrywanie" i tyle p[owinno wystarczyć a filmik sie nie zapisuje nie wiem o co chodzi... Pomocy! ------------------------------------------------------------------------ jak chce odtworzyć filmik to włączam tibicam i tibię klikam aktywacja później Odtwarzanie później klikam na enter game i na miejscu acc i pass nic nie wpisuje tylko klikam "login"i pisze że nei wpisałem acc i pass... przeciesz tak mialo byc a takie okienko mi wyskakuje... nie ma zadnej listy filmików mimo to że sobie ściągnełem... Pomocy! :D |
moze masz stara tibicam sprawdz to...
|
Cytuj:
|
zynk...
:D teraz se sciągnełem normalną wersję i obejrzałem filmik lecz nie mogłem nagrać...(connection refused) help
|
sciagnij z przyklejonego tematu na 100% dziala (sam testowalem)
|
@up & up ~
newbie in tibicam @top Zrob tak: wlaczasz tibicam i tibie klikasz wybierz i zapisujesz swoj film np. noob pozniej klikasz aktywacja nagrywanie ... wlogowujesz sie pozniej konczysz nagrywanie klikając na "zakoncz nagrywanie" ps. jak uzywasz ogonkow to uzywaj ich w kazdym miejscu ; / |
Dzięiki za radę :) zaraz sprubuje ale najpierw zjem śniadanie :):):)
i znowu conection refused... sciagne se z przyklejonego to moze zadziala |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17. |