![]() |
Forbidden Land
Elo...chcialbym sie was zapytac gdzie znajduje sie ten teren ?? Widzialem 2 filmy na huntach tam na poczatku myslalem ze to ots ale jak sie dowiedzialem teren rzeczywiscie istnieje...Chcialbym zapytac gdzie on lezy, czy zwiazany jest z jakims questem ?? Bardzo chcialbym tam wybrac sie bloknac kilka beho itp. Moglby mi ktos powiedziec cos wiecej o tym terenie ? Mile widziane ss'y z droga do tego miejsca :) Bede ogromnie wdzieczny :) Cya
|
Wejdź se na forum, filmy, i Zwiedzaj z Cichym. Tam masz Forbidden land chyba pod 7,6 :D. Myśle że sobie poradzisz
|
teren ten jest ściśle związany z banuta questem. I chyba nie blokniesz sobie tam kilka beho tylko behe.
|
@up
Ja widzialem 2 filmiki z tymi terenami zaczynaly sie za jakims teleportem i byl tam resp beho w kilku miejscach czasem nawet po dwa. Czyli jak zwiazany z qestem nie mozecie nic powiedziec ? :( @2up NIe wiem co jest pokazane na filmiku Cichego ale teren juz znam chyba ze jest dojscie do niego to sobie lukne...chcialem tylko wskazowki jak tam sie dostac :> jeszcze cos poszukam , moze ktos tutaj jeszcze sie wypowie :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |