Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wybór szkoły Ponad gimnazjalnej WYNIKI!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82646)

Mariox16 28-06-2006 09:40

Wybór szkoły Ponad gimnazjalnej WYNIKI!!!

Witam użytkowników forum szczególnie osoby które ukończyły 3 klasy gimnazjum jak wiecie chyba wszyscy dzisiaj e-omikron przydzielił was do szkół które podawaliście lub was nie przydzielił do żadnej i musicie szukać szkoły która ma wolne miejsca jeszcze wyniki możecie już obejrzeć na e-omikron poprzez logowanie się na swoje konto albo wejść na maila którego podawaliście podczas wpisywania danych do systemu e-omikron no więc ja dostałem się Chorzowską czyli do Zespół szkół techniczno informatycznych-Technikum profil technik-elektryk nawet mi ten profil pasuje szkoła też a teraz wy się pochwalcie.:) ;)

Jaskot 28-06-2006 10:48

Oki.

Dostałem się do swojej klasy i szkoly pierwszego wyboru.

Klasa Biol-Chem w VI LO w Poznaniu.

Punktów wymaganych 149, zdobyłem 153.

Jestem bardzo zadowolony ;).

Melth 28-06-2006 11:16

Mam pytanie dotyczace systemu Omikron.Jesli dostalem sie do szkoly podczas pierwszego etapu rekrutacji ale do tej szkoly nie chce isc,to czy moge nie dostarczyc oryginalu swiadectwa i czekac na wolne miejsca w innych szkolach, czy msuze isc do tej do ktorej sie dostalem??????

Mariox16 28-06-2006 11:45

Oczywiście możesz tak zrobić najlepiej pojechać do danej szkoły do której się dostałeś lub zadzwonić i udzielić informacji że nie chcesz do tej szkoły uczęszczać.
Według mnie jest to bardzo ryzykowany sposób ponieważ przeważnie wolne miejsca mają zawodówy lub kiepskie szkoły widzę że jesteś z Gliwic więc jeżeli masz kłopoty z znalezieniem kontaktu do wybranej szkoły polecam www.um.gliwice.pl Edukacja--->szkoły ponad gimnazjalne tam masz wszystkie adresy szkół telefony itp. Oczywiście jutro na E-omikronbędzie lista wolnych szkół w Gliwicach jeżeli masz jakieś pytanie zapraszam na PM lub GG:1023544 służę pomocą.

Rethfing on Aldora 28-06-2006 12:08

Dzięki za informacje, że można sprawdzić wynik na mailu, dostałem się do technikum a chciałem liceum :[

kaczi 28-06-2006 14:58

Dostałem się do Technikum.. A chciałem liceum.

Cóż.. Będe próbować się dostał w sierpniu ;)

Karrith 28-06-2006 15:51

kichakichakicha

ari2423 28-06-2006 19:21

a z kad wziasc haslo ?

Dan the Automator 28-06-2006 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mariox16
Witam użytkowników forum szczególnie osoby które ukończyły 3 klasy gimnazjum jak wiecie chyba wszyscy dzisiaj e-omikron przydzielił was do szkół które podawaliście lub was nie przydzielił do żadnej i musicie szukać szkoły która ma wolne miejsca jeszcze wyniki możecie już obejrzeć na e-omikron poprzez logowanie się na swoje konto albo wejść na maila którego podawaliście podczas wpisywania danych do systemu e-omikron no więc ja dostałem się Chorzowską czyli do Zespół szkół techniczno informatycznych-Technikum profil technik-elektryk nawet mi ten profil pasuje szkoła też a teraz wy się pochwalcie.:) ;)

A coś takiego jak kropka albo przecinek to znasz?

Mariox16 28-06-2006 19:38

Ojej Dobo znam. Wiedziałem że ty jak zwykle się uczepisz czegoś.
No więc osoby należące do e-omikron mają ten luksus że już wiedzą gdzie będą się uczyć.
Ari2423 a twoja szkoła chyba nie należy do systemu omikton ponieważ ten system nie działa w całej Polsce. Jak ktoś ma jakieś pytania zapraszam do pisania , z chęcią udzielę informacji.

Lasooch 28-06-2006 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo

Kropkę zna, postawił na końcu ^^"

Iron 28-06-2006 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo

Dobo dla niego znaki inteprunkcyjne nie istnieją.Mieszkam już z nim ponad 16 lat to wiem co mówię.:d

Mariox16 28-06-2006 21:18

Iron może byś się sam pochwalił gdzie się dostałes do Technikum cio??.

TehRegent 28-06-2006 22:44

Szkoła i profil priorytetowy.

I LO im. I. J. Paderewskiego w Knurowie. Klasa o nachyleniu dziennikarsko - humanistycznym :)

Rybzor 29-06-2006 03:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mariox16

LOL ziom, ja tez sie tam dostalem, ale na profil technik informatyk, byl to kierunek mojego pierwszego wyboru i jestem zadowolony, szkola mi sie podoba swiadecstwo juz zlozylem ;)
Cytuj:

a z kad wziasc haslo ?
Sekretarka rozdawała :P

Mariox16 29-06-2006 07:56

Hasło się dostawało podczas wprowadzania danych do systemu e-omikron.
Jeżeli twoja szkoła , nic o tym nie wspominała to albo nie, należy do systemu e-omikron ,albo zapomniała.

OnlyM(PL) 29-06-2006 12:08

yeyey Dostalem sie do IV LO im. Marii Skłodowskiej Curie.
Ale poczekam do 14 na I LO im. Juliusza Slowackiego. ;o

ktos_tam 29-06-2006 13:02

Technikum elektroniczne, czyli tam gdzie chciałem. Elegancko.
Teraz tylko zdawać na dwujach i będzie cacy.

Thomas 29-06-2006 14:48

@up: nie ma to, jak ambitne podejście do życia ^^

@topic: Mieszkam w Bydgoszczy i tu był inny system elektronicznej rekrutacji. Ale pewnie polegał na tym samym:]
Dostałem się do II LO w Bydgoszczy, do klasy humanistycznej:]

Mariox16 29-06-2006 18:11

Thomas ta te podjejscie do Nauki a na dodatek dostalismy kose w fizy najgorszego nazywaja go zwierz na 33 osoby uwala z 20 a nasza klasa ma na chorzowskiej 17 osob:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54.