![]() |
Wybór szkoły Ponad gimnazjalnej WYNIKI!!!
Witam użytkowników forum szczególnie osoby które ukończyły 3 klasy gimnazjum jak wiecie chyba wszyscy dzisiaj e-omikron przydzielił was do szkół które podawaliście lub was nie przydzielił do żadnej i musicie szukać szkoły która ma wolne miejsca jeszcze wyniki możecie już obejrzeć na e-omikron poprzez logowanie się na swoje konto albo wejść na maila którego podawaliście podczas wpisywania danych do systemu e-omikron no więc ja dostałem się Chorzowską czyli do Zespół szkół techniczno informatycznych-Technikum profil technik-elektryk nawet mi ten profil pasuje szkoła też a teraz wy się pochwalcie.:) ;)
|
Oki.
Dostałem się do swojej klasy i szkoly pierwszego wyboru. Klasa Biol-Chem w VI LO w Poznaniu. Punktów wymaganych 149, zdobyłem 153. Jestem bardzo zadowolony ;). |
Mam pytanie dotyczace systemu Omikron.Jesli dostalem sie do szkoly podczas pierwszego etapu rekrutacji ale do tej szkoly nie chce isc,to czy moge nie dostarczyc oryginalu swiadectwa i czekac na wolne miejsca w innych szkolach, czy msuze isc do tej do ktorej sie dostalem??????
|
Oczywiście możesz tak zrobić najlepiej pojechać do danej szkoły do której się dostałeś lub zadzwonić i udzielić informacji że nie chcesz do tej szkoły uczęszczać.
Według mnie jest to bardzo ryzykowany sposób ponieważ przeważnie wolne miejsca mają zawodówy lub kiepskie szkoły widzę że jesteś z Gliwic więc jeżeli masz kłopoty z znalezieniem kontaktu do wybranej szkoły polecam www.um.gliwice.pl Edukacja--->szkoły ponad gimnazjalne tam masz wszystkie adresy szkół telefony itp. Oczywiście jutro na E-omikronbędzie lista wolnych szkół w Gliwicach jeżeli masz jakieś pytanie zapraszam na PM lub GG:1023544 służę pomocą. |
Dzięki za informacje, że można sprawdzić wynik na mailu, dostałem się do technikum a chciałem liceum :[
|
Dostałem się do Technikum.. A chciałem liceum.
Cóż.. Będe próbować się dostał w sierpniu ;) |
kichakichakicha
|
a z kad wziasc haslo ?
|
Cytuj:
|
Ojej Dobo znam. Wiedziałem że ty jak zwykle się uczepisz czegoś.
No więc osoby należące do e-omikron mają ten luksus że już wiedzą gdzie będą się uczyć. Ari2423 a twoja szkoła chyba nie należy do systemu omikton ponieważ ten system nie działa w całej Polsce. Jak ktoś ma jakieś pytania zapraszam do pisania , z chęcią udzielę informacji. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Iron może byś się sam pochwalił gdzie się dostałes do Technikum cio??.
|
Szkoła i profil priorytetowy.
I LO im. I. J. Paderewskiego w Knurowie. Klasa o nachyleniu dziennikarsko - humanistycznym :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Hasło się dostawało podczas wprowadzania danych do systemu e-omikron.
Jeżeli twoja szkoła , nic o tym nie wspominała to albo nie, należy do systemu e-omikron ,albo zapomniała. |
yeyey Dostalem sie do IV LO im. Marii Skłodowskiej Curie.
Ale poczekam do 14 na I LO im. Juliusza Slowackiego. ;o |
Technikum elektroniczne, czyli tam gdzie chciałem. Elegancko.
Teraz tylko zdawać na dwujach i będzie cacy. |
@up: nie ma to, jak ambitne podejście do życia ^^
@topic: Mieszkam w Bydgoszczy i tu był inny system elektronicznej rekrutacji. Ale pewnie polegał na tym samym:] Dostałem się do II LO w Bydgoszczy, do klasy humanistycznej:] |
Thomas ta te podjejscie do Nauki a na dodatek dostalismy kose w fizy najgorszego nazywaja go zwierz na 33 osoby uwala z 20 a nasza klasa ma na chorzowskiej 17 osob:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |