![]() |
Where są dragon lordy??
Chce isc 26 lvl druidem z 30 mlvl na dl <:F>
Z sdeczków:P:P Where jest one spawn tego dl? PS. I'm facc |
Wystarcz uzyc przycisku Szukaj. Mozna takze poszukac w mapie respawnu na www.tibia.pl. Ty chcesz isc solowac Dls? Przeciez nawet z utamka Lord wezmie cie na jednego hita...
|
D lair to pierwsza odpowiedź jaka mi isę nasuwa. Wiem, że bardzo ciężko jest wcisnąć przycisk: Szukaj, wpisać w wyskakujące okienko Dragon Lord i przejrzeć wyniki... -.-
PS: Jeśli pójdziesz tą postacią którą opisujesz w poście to długo nie potrzymasz... max 2 hity z m shieldem. |
Re
Lol:D
Ale ja chce samego dl W szukaj juz szukalem A pozatym metoda up/down Plx jakis screen albo cos:P Wiem ze kolo venore jest spory spawn tego ale ja chce one dl i nic wiecej:) |
Takiego nei znajdziesz. Zawsze aby dojsc do Dla, trzeba pokonac kilka dragow, tak jest wszedzie!
|
AHa:((
Thx za info:) |
Dragon lodry są over there! -,-
A Ty nie ubijesz - sam widziałem jak 40+ ms probówał up/down z SD, i nie nadążał z leczeniem DLa (smoczysko się leczyło, gdy ten pił manaski - manashield). |
Cytuj:
|
Podobny problem
Elo all
Ja też mam podobny problem : Gdzie mugłbym expic na dragach z 1-2 dsami?? Proszę jeśli to możliwe o podanie mapki i czas respu. I'm FACC Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co to jest mob?... Bo Cie nie rozumiem... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wydaje mi się ze nie dasz rady ,nie chodzi tu o ilosc sd jakie sobie złatwisz ale o tarczę many. ja mam teraz 42 lv. na 40 jako master sorc poszedłem na dla którego broniły 2 smoki, wszedłem po rampie na tarczy many (oczywiscie mana full) i strzelam w niego w sd ,oczywiscie szybko dl i dragi pozbawiły mnie many i musiałem sie szybko napełniac a DL w tym czasie się leczył. ale biłem go dalej i po zuzyciu około 15 sd ( nie stzrelałem jedna za druga bo musiałem uzupełniac manę) miał juz black hp ale ja miałem ZERO many ,postanowiłem zejsc po rampie na nizsz ypoziom i sie na spokojnie napełnic a dla dobic z hmma ,gdy napełniłem manę bardzo szybko do połowy DL miał juz zielone hp więc jezeli wybierasz sie na dla to najlepiej weź kogos ze sobą ,albo blokera albo drugiego shootera.
|
Cytuj:
chyba mówisz o mnie. jesli jestes paladynem to własnie mnie widziałes w akcji ale niestety nie udało sie ,dobrze ze przezyłem. |
Cytuj:
Ale posty edytuj. Keel - Bass już wyjaśnił. Dark Brozyn - no właśnie, też tak sądzę :> |
Cytuj:
1 po drodze do mint a 2 to niewiem jak opisac ( pod greenshore i w dol 8o ) |
Ja polecam dragon laira z możliwością pyknięcia sobie Dlka :P Dragon Lair też dla high lvl knighta
|
Sama nazwa ci wskazuje "Dragon Lord" czyli lordy smoków -.-
kazdy lord ma w swoim oddziale jakis ludzi,wiec DL'a ma dragi:p Logiczne to chyba8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:41. |